2777
2789
اره

ببین یه اینه بزار جلو رحمت من دکتر بهم یاد داد اینه بزار جلو بدنت اروم لبه های واژنتو باز کن اگه دون دون های سفید دیدی کع شبیه برفک سفید هست اون قارچ اگه الان ندیدی فردا خارشش بیشتر شد باز ببین هروز چک کن خودتو همینجوری چون قارچ تا لبه واژنت برسع طول میکشه  

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

ببین یه اینه بزار جلو رحمت من دکتر بهم یاد داد اینه بزار جلو بدنت اروم لبه های واژنتو باز کن اگه دون ...

دون دون ک نمیدونم اما الان خییلی شدیدو بد شده قرمز شده و روش سفیده طوری سفیده ک بدون اینه هم دیده میشه خارش شدید خیلی اذیتم... من برم بخابم بچم خابید مرسی عزیزم... شبت بخیر. 

زندگی بافتن یک قالیست.نه همان نقش و نگاری که تو میخواهی...نقشه را اوست که تعیین میکند....تو فقط بافنده ی خوبی باش...نقشه را خوووووب ببین...نکند آخره کار قالی زندگی ات را نخرند!!❤️

هربارمیری دسشویی خوب بشوروخوب خشک کن،خیس ونم دارنیابیرون،هربارم میری دسشویی هرسه چهارباردرمیون باژل بشورتمیزبشه،عفونت وخارش بهداشت میخواد

وقتیم میری حمام بعداینکه حموم کردی ده دقیقه توتشت سرکه سفید وآب بشین،آب ولرم باشه،هرچی آب گذاشتی همونقدرم سرکه،اینکاروتاخوب شدن ادامه بده

دکترنرو،هیچ چیز شیمیایی مفیدنیس

آب آب آب،روزی ده لیوان آب بخور

دسشوییتونگه ندار،توخونه دامن پاکن بدون شورت

فقط واسه بیرون پاکن

یه هفته درمیون اصلاح کن

وقتیم خاریددستش نزن

تاپیک و قفل کن عزیزم

تاپیک من نیست😁

زندگی بافتن یک قالیست.نه همان نقش و نگاری که تو میخواهی...نقشه را اوست که تعیین میکند....تو فقط بافنده ی خوبی باش...نقشه را خوووووب ببین...نکند آخره کار قالی زندگی ات را نخرند!!❤️
اوا پس چرا قفل نمیکنه کجا رفت اصن🥺🥺🥺🥺

خخخخ عیبی نداره مرسی از کمکت... مطمئن شدم ک عفونتم قارچی... کورونا ک تموم شه حتما میرم دکتر شبت بخیر.