2777
2789
عزیزم فریز چیه؟ 

فریز تا جایی ک من میدونم مال زخم دهنه رحمه عفونت خیلی راحت تر درمان میشه زود درمان کن فقط

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وااااااا قارچ خارش شدید میگیری زخم میشی قاچ رحمتو الوده کنه اذیت نمیشه اون خارشی که داری روز به روز ...

منتظرم این کورونای لعنتی تموم شه برم دکتر هردکتریم ک میرم داروهاشون موقتیه ای خدا

زندگی بافتن یک قالیست.نه همان نقش و نگاری که تو میخواهی...نقشه را اوست که تعیین میکند....تو فقط بافنده ی خوبی باش...نقشه را خوووووب ببین...نکند آخره کار قالی زندگی ات را نخرند!!❤️
من گاهی ک میخارونم خونی میشه

عرقی ک گفتمو تونت ببین واسه عفونتت من رفتم بای

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
میخوای دقیق بفمی قارچ داری یا نه؟؟؟

اره

زندگی بافتن یک قالیست.نه همان نقش و نگاری که تو میخواهی...نقشه را اوست که تعیین میکند....تو فقط بافنده ی خوبی باش...نقشه را خوووووب ببین...نکند آخره کار قالی زندگی ات را نخرند!!❤️
ن مت یبوستو خاکشیر و کیوی زیاد میخورم بهتر شده ولی خونی شدنی میترسم اصلا استرس میگیرم برم دسشویی درد ...

واسه یبوست هروز صب اب جوش بخور بعد تا نیم ساعت چیزی نخور اب گرم بخور غذای گرم بخور روزی ۱۴ بار اب جوش بخور یبوستت کامل خوب میشع روغن زیتون که عالیه برا درمانش

با یه دستگاهی انجامش میدن. باید بری پیش دکتر اگه عفونتت بخاطر زخم دهانه رحم باشه برات انجام میده.

درد داره؟

واسه یبوست هروز صب اب جوش بخور بعد تا نیم ساعت چیزی نخور اب گرم بخور غذای گرم بخور روزی ۱۴ بار اب جو ...

اون بهتر شده ولی بواسیر دس بردار نیس خونی نباشه استرس نمیگیرم ولیی وفت خون میاد دیوونه میشم

واسه یبوست هروز صب اب جوش بخور بعد تا نیم ساعت چیزی نخور اب گرم بخور غذای گرم بخور روزی ۱۴ بار اب جو ...

از روغن زیتون خیلی بدم میاد بوش و مزش خییلی بده.... من آب میخوردم اما نه آب‌جوش آب نجوشیده

درد داره؟

اول باید ببینی زخم داری یان ایشالا ک زخم نباشه مال من زخم نبود خیلی راحت درمان شد

اول باید ببینی زخم داری یان ایشالا ک زخم نباشه مال من زخم نبود خیلی راحت درمان شد

خداروشکر... مرسی عزیزم

از روغن زیتون خیلی بدم میاد بوش و مزش خییلی بده.... من آب میخوردم اما نه آب‌جوش آب نجوشیده

کیوی و خاکشیر بخور حل میشه یبوستت

وای خارش خیلی بده من تجربه اشو داشتم تو بارداریم بیشتر از اول بارداریم ترشح داشتم روز ب روز خارشم بیشتر میشد کلافه ام کرده بود ادمو عصبی میکنه به گریه میندازتت بهت یه کار میگم انجام بده پماد کلریتمازول ۲ درصد بخر با اپلیکاتور هر شب تا هفت شب تزریق کن داخل ...خوب میشی ...قرص مترونیدازول هم بخر بخور ولی پماد رو حتما بزن ... پونه و اویشن دم بده ..زنجبیل دم بده با دارچین..بابونه ...سیاهددانخ بخور

خانمها لطف میکنید اگر برای سلامتی دخترم و عاقبت بخیری و خوشبختی زندگیم دعایی کنید و صلواتی بفرستین منم همیشه دعاگوتونم عزیزان 
خداروشکر... مرسی عزیزم

اگه زخم نبود عرقو حتما استفاده کن ب من خیلی اثر کرد