2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه لیوان سرکه بریز تو یه تشت آب ۱ ساعت بشین توش،این کارو هرروز بیار بکن ،کلا عفونت دفع میشه

هنگامی که دری به روی انسان بسته می‌شود، بلافاصله در دیگری باز میشود... اما انقدر به در بسته خیره می‌شویم که در باز شده را نمی‌بینیم🔐

با عرض پوزش 

با اطمینان میتونم بگم 50 درصد دلیلش میتونه پوشیدن شورت باشه چون من با نپوشیدنش خیلی راخت شدم از عفونت

ژل بهداشتی هم برای خارش خوبه همچنین زدن ماست

در پی یافتن مرهم عشقم...ورنه منه دیوانه عاشق چه به داروسازی ♥️M♥️
ان ان بزن 

خوب میکنه یا موقتیه؟ 

زندگی بافتن یک قالیست.نه همان نقش و نگاری که تو میخواهی...نقشه را اوست که تعیین میکند....تو فقط بافنده ی خوبی باش...نقشه را خوووووب ببین...نکند آخره کار قالی زندگی ات را نخرند!!❤️
مال من اینجوری بود و ب شدت بد بو

منم همین الانم هستم ولی بو نداره قارچی شدید شدم اونقد که قارچام همینجوری میریخت تو شورتم اصن دکتر وحشت کرد ولی تازه الان خارشش شروع شده ینی وقتی خارش میاد خودمو فوش میدم دکتر کرم و کلی دارو داد دارم استفاده میکنم هوفف

منم همین الانم هستم ولی بو نداره قارچی شدید شدم اونقد که قارچام همینجوری میریخت تو شورتم اصن دکتر وح ...

خدا نیاره برا کسی... خیلی اذیتم هم بواسیر دارم هم شقاق هم عفونت واژن... بعد زایمان دومم اینطوری شدم نمیدونم ب کجام برسم....

زندگی بافتن یک قالیست.نه همان نقش و نگاری که تو میخواهی...نقشه را اوست که تعیین میکند....تو فقط بافنده ی خوبی باش...نقشه را خوووووب ببین...نکند آخره کار قالی زندگی ات را نخرند!!❤️
منم همین الانم هستم ولی بو نداره قارچی شدید شدم اونقد که قارچام همینجوری میریخت تو شورتم اصن دکتر وح ...

منم همین جور حال بهم زن بودم اصلا ولی خوب شدم خدارو شکر

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
خوب میکنه یا موقتیه؟ 

هرموقع خارش داری بزن کرم فشاری لکولکس یا کلو تریمازول یا دالاگ سی رو بزن یا قرص مترونیدازول و بخور قرص خوراکی هیچ ضرری نداره هرموقع عفونت داری یا احساس خارش داری بخور حتما خوب میشی هر بیست و چهر ساعت یدونه بخور قرص خیلی خوبیه برا عفونت همه دکترا برا عفونت میدن

خدا نیاره برا کسی... خیلی اذیتم هم بواسیر دارم هم شقاق هم عفونت واژن... بعد زایمان دومم اینطوری شدم ...

باور میکنی منم من نامزدم هنوز بچه دار بشم ببین چی میشه بواسیرم بعضی وقتا افتضاح میشه😢

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
هرموقع خارش داری بزن کرم فشاری لکولکس یا کلو تریمازول یا دالاگ سی رو بزن یا قرص مترونیدازول و بخور ق ...

آره ولی چون بچه شیر میدم هرچیزی رو نمیتونم بخورم.... بازم مرسی دوست عزیز. 

بچه ها اون عرقم بخورین ب من خیلی اثر کرد قیمتشم کمه