2777
2789

تاحالا شده کسی مسخررتون کنه که یکاری رو نمیتونین انجام بدین و شما اون کارو انجام بدین و بهش افتخار کنین؟مثل بحث های هنری و تحصیل و درامد و...چقدر حس خوبی داشته براتون؟

آقای  قاضی همشون ادا در میارن ادای خوبا ادای نگرانا ادای رفیقا ادای عاشقا

من یه گوشه می شینم موفق ها رو نگاه می کنم

«هر کس با دیوی می‌جنگد باید مراقب باشد خودش دیو نشود. و اگر به قدر کافی به مغاکی خیره شوی، مغاک هم به تو خیره می‌شود.» نیچه

زمانی که پایتخت بهتاش رو نشون میداد همه میخنریدن همراه سکانسی که میخواس بره ازادی ولی من همراه با بهتاش اشک میریختم چون حسشو درک میکردم خیلی قشنگ بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره همه بهم میگن که این رشته ای ک تحصیل مبکنی بدرد نمیخوره برو مهندسی بخون  ولی من توجه نمیکنم ...

چی میخونین شما

آره. دو نفر بودیم تو یه مدرسه که رفتیم برا آزمونه هوش. دوستام منو میکوبیدن که تا اون هست تو نمیتونی و اینا. اون سال زد و من تو استان اول شدم. دقیقا ساله بعدش دوباره برا المپیاد با هم رفتیم بازم گفتن نمیتونی بازم رتبه اوردم  دوستام سوسک شدن 😂😂😂😂😂

سلام هموطن 🤚🤚🤚🏻🤚🏻🤚🏼🤚🏼🤚🏽🤚🏾😘😘😘😘
آره. دو نفر بودیم تو یه مدرسه که رفتیم برا آزمونه هوش. دوستام منو میکوبیدن که تا اون هست تو نمیتونی ...

تبریک❤😙

دوستان عزیز در اینستاگرام پیج مارا دنبال کنید ،برسی سوالات متداول زنان زایمان مامایی ومعرفی گیاهان دارویی برای درمان بیماری های زنان مائده رحیمی (زنان زایمان مامایی) @midwifer_rahimi

حتما به ماسری بزنید هدف پیج ارتقاءسلامت مادر وکودک  

طراحی لباس 

افرین که رفتی سراغ علاقت 

من عاشق ادبیات بودم به اصرار بقیه رفتم ریاضی و بعدشم تو دانشگاه مهندسی مخابرات خوندم الان هم بیکارم چون اصلا اصلا رشته مو دوست نداشتم خیلی پشیمونم چرت سراغ علاقم نرفتم 

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔

اره بابام مسخرم میکرد که خیلی چاقی هی میگفتن نخور شدی عین پنگوئن ۸۰ کیلو بودمو پرخوری عصبی داشتم

۲۲ کیلو کم کردم الان ۵۸ و همچنان در حال کم کردنم

خودش چاق شده😆

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

آره ۷ ماهه باردار بودم و تصمیم گرفتم برم مدرک نقاشیم رو بگیرم،

شوهرم گفت نرو چطور میخوای بخونی،چطور با این شکم چند ساعت بشینی و طرح بزنی

منم گفتم میخوام برم

رفتم و اونجا نه تنها قبول شدم بلکه رتبم از همه بالاتر بود🙂

زندگی آبتنی کردن در حوضچه اکنون است❤                                                                                                       سهراب سپهری     😍