2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 34 پست
ان شاالله که پوچ نیس نگران نباش منم اوایل خیلی غصه می‌خوردم اما الان ارومترم. نگرانی و استرس خیلی بد ...

خداکنه خوب باشه براهردومون

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
ن عزیزم لقاحت دیر بوده نگران نباش دوهفته بعد همه چی مشخص میشه،،منم تاریخ سونوم یه هفته ازپریم عقبه و ...

نه عزیزم انشالله که پوچ نیست به امید خدا این دفعه سونو خوب باشه و به سلامتی بغل کنی نینیتو

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

نه عزیزم انشالله که پوچ نیست به امید خدا این دفعه سونو خوب باشه و به سلامتی بغل کنی نینیتو

ان شاءالله عزیزم❤❤❤

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
ان شاالله که پوچ نیس نگران نباش منم اوایل خیلی غصه می‌خوردم اما الان ارومترم. نگرانی و استرس خیلی بد ...

عزیزم شما بتات چند بود؟