2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 34 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای شمام ۱۰ تا صلوات فرستادم انشالله دو سه هفته دیکه با خبرای خوب میای و نی نی رو سالم بغل میگیری

مرسی عزیزم ان شاالله خدا حاجتت رو برآورده به خیر کنه

عزیزم از کیسه زرده چیزی ننوشته؟؟🤔

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
نه چیزی نگفته یعنی خطرناکه؟ به یه دکتر نشون دادم گفت سونوت خوبه گفت احتمالا لقاح دیر تشکیل شده

واسه منم تو سونو از کیسه زرده هیچی ننوشته بود دکترمم هیچ اشاره ای نکرد به این موضوع

واسه منم تو سونو از کیسه زرده هیچی ننوشته بود دکترمم هیچ اشاره ای نکرد به این موضوع

خب بعدش چی شد؟ قلب تشکیل شد؟ شما هم تاریخ پریودی و سونوتون فرق داشت؟

خب بعدش چی شد؟ قلب تشکیل شد؟ شما هم تاریخ پریودی و سونوتون فرق داشت؟

اره شکر خدا قلب تشکیل شد من بهم گفت هفته ۶ برو ولی راستشو بخوای صبر کردم هفته ۱۰ رفتم و قلبشم تشکیل شده بود شکر خدا 

نه چیزی نگفته یعنی خطرناکه؟ به یه دکتر نشون دادم گفت سونوت خوبه گفت احتمالا لقاح دیر تشکیل شده

ن عزیزم لقاحت دیر بوده نگران نباش دوهفته بعد همه چی مشخص میشه،،منم تاریخ سونوم یه هفته ازپریم عقبه و فقط ساک بارداری مشخص شد شنبه بعد دوهفته باید برم سونو😓ی ماما گف بارداریم پوچه خداکنه دوباره پوچ نباشه

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
ن عزیزم لقاحت دیر بوده نگران نباش دوهفته بعد همه چی مشخص میشه،،منم تاریخ سونوم یه هفته ازپریم عقبه و ...

ان شاالله که پوچ نیس نگران نباش منم اوایل خیلی غصه می‌خوردم اما الان ارومترم. نگرانی و استرس خیلی بده