marmaar مدیر عضویت: 1398/02/25 تعداد پست: 1661 عنوان بارداری | مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 34 پست سلام خانمها آخرین پریودم ۲۷ بهمن بوده اما سونو میگه الان ۶ هفته هستم سوالم اینه من صبحها حالت تهوع دارم اما سینه درد ندارم یعنی یه روز سینه هام سفت و دردناک میشه ولی نه زیاد اما چند روز هیچ دردی ندارم این طبیعیه یا نه؟ 1399/01/20 | 14:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mhsw عضویت: 1398/07/09 تعداد پست: 7682 ان شاالله که پوچ نیس نگران نباش منم اوایل خیلی غصه میخوردم اما الان ارومترم. نگرانی و استرس خیلی بد ... خداکنه خوب باشه براهردومون 💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
cline عضویت: 1396/12/05 تعداد پست: 747 ن عزیزم لقاحت دیر بوده نگران نباش دوهفته بعد همه چی مشخص میشه،،منم تاریخ سونوم یه هفته ازپریم عقبه و ... نه عزیزم انشالله که پوچ نیست به امید خدا این دفعه سونو خوب باشه و به سلامتی بغل کنی نینیتو
mhsw عضویت: 1398/07/09 تعداد پست: 7682 نه عزیزم انشالله که پوچ نیست به امید خدا این دفعه سونو خوب باشه و به سلامتی بغل کنی نینیتو ان شاءالله عزیزم❤❤❤ 💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
mhsw عضویت: 1398/07/09 تعداد پست: 7682 ان شاالله که پوچ نیس نگران نباش منم اوایل خیلی غصه میخوردم اما الان ارومترم. نگرانی و استرس خیلی بد ... عزیزم شما بتات چند بود؟ 💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
marmaar مدیر استارتر عضویت: 1398/02/25 تعداد پست: 1661 عزیزم شما بتات چند بود؟ من به خاطر کرونا آزمایش بتا ندادم بی بی زدم مثبت شد دیگه گذاشتم هفت هفته رفتم سونو که اینجوری بهم گفت