2777
2789
عنوان

دارم میمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 51 پست
عزیزم قبل از اینم اینجوری شدم رفتم متخصص سی تی اسکن دادم گفت ی هفته بعد خوب میشی  ولی حالا شرو ...

یا از گوشته یا دیسک گردن داری گفتم که مامانم مثل تو بود

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلے ببخشید ولے بعد رابطہ اینجورے شدم الانم کہ نمیشہ رفت بیمارستان!

اها پس همونه ،دیگه رابطه نداشته باش چون خونریزیت بیشتر میشهذو درد میکشی موقع دسشویی کردن،به مرور هم بیرون زدگی پیدلمیکنی که الان من دارم

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍
یا از گوشته یا دیسک گردن داری گفتم که مامانم مثل تو بود

مرسی عزیزم 

متخصص داخلی گوشمو با دستگاه دستی کوچیک دید گفت چیزی نیست 

ممکنه با اون نفهمیده باشه؟

مرسی عزیزم  متخصص داخلی گوشمو با دستگاه دستی کوچیک دید گفت چیزی نیست  ممکنه با اون نفهمی ...

والا اینو نمیدونم اما چرا برات سی تی توشتن ام آر ای ننوشت؟دکتر مغزو اعصاب رفتی؟

ببخشید عزیزم ولے من بعد رابطہ خونریزیم شروع شد ممکنہ بواسیر باشہ؟

آره صددرصد رگای مقعدت پاره شده

والا اینو نمیدونم اما چرا برات سی تی توشتن ام آر ای ننوشت؟دکتر مغزو اعصاب رفتی؟

آخه قبلش سرم خورده بود ب کابینت 

فرقش چیه؟

آخه خوندم اگه تومور و..خدایی نکرده باشه تو سی تی هم معلوم میشه

واقعا؟

سه چهار نفر از اطرافیان ما همینطوری میشدن تو همین یکی دو هفته اخیر .آزمایش ندادن ولی از اون اطلاعاتی که توی تلویزیون دکترها دادن فهمیدیم گرفتن ولی خدارو شکر خفیفش رو.تو هم به روی خودت نیار الان فکر میکنن چی شده ناراحت میشن.فقط بهداشت بهشون گفته بود تا یک هفته ده روز با کسی در ارتباط نباشن یا ارتباط محدود داشته باشن و تو خونه بمونن 

سه چهار نفر از اطرافیان ما همینطوری میشدن تو همین یکی دو هفته اخیر .آزمایش ندادن ولی از اون اطلاعاتی ...

آخه عزیزم من ۲ ماهه خدا میدونه از خونه بیرون نرفتم اصلااا

دوست عزیز اینکه میگن بیرون نرید برا مواقع غیر ضروره...مشکل شما اورژانسیه....حتما برسد دکتر ...بنظر من ربطی به کرونا نداره...احتمالا براتون ام ار ای  مینوبسن

امید آخرین چیزیست که میمیرد