2777
2789
عنوان

دارم میمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 51 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نمیتونم بدم ب خاطر کرونا  قبل کرونا اومدم خونه ی پدرم حالا اگه من بگیرم کل خانواده رو مبتلا می ...

شاید چربی خون داری یا سینوزیت یا عفونت گوش یا دیسک گردن من اینا رو دارم گاهی سرگیجه میگیرم 

مامان من اذر ماخ سرگیجه هاش شروع شد نه میتونست بشینه نه پاشه من خیلی ترسیدم کارم شده بود گریه تاری دید هم داشت بردمش دکتر علائمشو دید ام ار آی نوشت گفت دیسک گردن داری فشار به سرت میاره

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍
معذرت میخوام کسے اینجا تجربہ خونریزے معقد رو نداشتہ اگہ داشتین بیاین خصوصیم خیلے نگرانم!

عزیزم نمیخوام نگرانت کنم ولی نباید ازش راحت بگذری برو دکتر عزیزم.شاید بدنت داره خون دفع میکنه.و اینجوری خون بدنت کم میشه و خیلی شاید های دیگه انشالله که چیزی نیست.شایدم مقعدت زخم شده ولی حتما برو پیگیری کن

معذرت میخوام کسے اینجا تجربہ خونریزے معقد رو نداشتہ اگہ داشتین بیاین خصوصیم خیلے نگرانم!

من داشتم تا دلت بخواد

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍
عزیزم نمیخوام نگرانت کنم ولی نباید ازش راحت بگذری برو دکتر عزیزم.شاید بدنت داره خون دفع میکنه.و اینج ...

خیلے ببخشید ولے بعد رابطہ اینجورے شدم الانم کہ نمیشہ رفت بیمارستان!

مشکل از گوشته ...... پدر شوهر منم اینجوری بود رفت دکتر گوشش رو پاکسازی کرد.....

عزیزدلم آخه گوشم نه درد میکنه نه هیچی 

بازم ممکنه؟

متخصص با این دستگاه های کوچیک گوشمو دید 

با این دستگاه نمی شد بفهمه؟