2777
2789
عنوان

دارم میمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 51 پست
آخه قبلش سرم خورده بود ب کابینت  فرقش چیه؟ آخه خوندم اگه تومور و..خدایی نکرده باشه تو سی تی ه ...

خدانکنه تومور اصلا بهشم فکرنکن من برای مامانم داشتم سکته میکردم برای این قضیه

سر منم به کابینت میخوره اما اونقدرام خطرناک نمیشه که آدم بعد اون بخواد سرگیجه بگیره

ام ار آی قشنگ نشون میده وضعیت گردن و سرت رو سی تی برات نوشت مطمئن بشه چیز خطرناکی نباشه که خداروشکر نبوده اما ام ار آی مخصوص ستون فقراته کوچکتری مشکلو نشون میده نگران نباش خداروشکر سی تی اسکنت خوب بوده،اوضاع بهتر شد حتما ام ار ای بده پیش مغزو اعصاب برو چون اذیتت میکنه سرگیجه خیلی بده

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خدانکنه تومور اصلا بهشم فکرنکن من برای مامانم داشتم سکته میکردم برای این قضیه سر منم به کابینت میخو ...

مرسی عزیزم لطف کردی 

چشم 

واقعا خیلی بده دوست دارم بخوابم ولی نمیتونم 

فقط چن ساعته نشستم 

حالم خیلی بده 

برام دعا کن عزیزم ممنون بازم 🧚‍♀️🌼🍃🧚‍♀️

آخه عزیزم من ۲ ماهه خدا میدونه از خونه بیرون نرفتم اصلااا

ما هم بیرون نرفتیم کسی هم نیومده ولی متاسفانه یکی دو نفر تو خانواده خفیف گرفتن با این حال ما حساسیت نشون ندادیم فقط بیشتر تو خونه قرنطینه کردیم خودمونو.حالا شما برا اینکه نگران نشی یکی دو ساعت دیگه زنگ بزن به بهداشت محلتون و شرایطت رو بگو .ببین چجوری راهنماییت میکنن.انشالله که چیزی نیست

دوست عزیز اینکه میگن بیرون نرید برا مواقع غیر ضروره...مشکل شما اورژانسیه....حتما برسد دکتر ...بنظر م ...

ماه پیش ب خاطر همین مشکل سی تی اسکن دادم عزیزم

مرسی عزیزم لطف کردی  چشم  واقعا خیلی بده دوست دارم بخوابم ولی نمیتونم  فقط چن ساعت ...

انشالله هیچی نیست اصلا فکرای بد نکن یه چیز سادست که باقرص حل میشه

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍