2777
2789
عنوان

مذهبیا

| مشاهده متن کامل بحث + 1132 بازدید | 48 پست
اگه لغو کاربری نمیشدم میشستیم ساعت ها باهم حرف میزدیم من مذهبی نیستم ولی به هر پوششی احترام میزارم.م ...

واقعا حیف شد😢خیلی دوست داشتم میتونستیم با هم حرف بزنیم😍

خب عزیزدلم من همون اولش گفتم آقای پناهیان یا حاج آقای عالی و اینا رو که من مثال زدم چون اگر اول تاپی ...

ببین عزیز همین دیگه  ملاک ما برای خوب تشخیص دادن یک فرد از نظر دینی نباید تایید تا تکذیب افراد هر جند مذهبی باشه.  بلکه ملاک باید قران و اهل بیت باشن. حتی علما و مراجع بزرگ باید حرفشون با ثقلین تطبیق داده بشه چه برسه به سخنران و خطیب. من بارها از این دو حرفهایی شنیدم که صددر صد مخالف با ثقلین بوده. اما تو جامعه ما کسی حق نقد کردن اینها رو نداره چون ح ک و م ت پشتشونه اگرم نقد کنه به یه جایی وصلش میکنن و تهمت دشمنی میزنن. 

ببین آقای حسینی قزوینی مدیر شبکه ولایت را یادته؟

این آقا نماینده تام الاختیار آیت الله مکارم شیرازی تو این شبکه بود

خودم با گوشهای خودم شنیدم که در شبکه ولایت گفت من رفتم خدمت سید صادق شیرازی ایشون تمام شبکه های منتصب به خودشون رو تکذیب کردن و گفتن فقط شبکه مرجعیت مال بیت منه و کارهای اینها رو قبول ندارم.

پس منم میتونم بگم چون آقای مکارم و حسینی تایید کردن ایشون آدم خوبیه.  در حالی که این کار هم غلطه و همه قابل نقد هستند غیر از امام معصوم 

ارزش ندارد که آدمی برای مبارزه کردن با کوتَه فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آن‌ها هیچ ارزشی ندارد.   میکل_آنژ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین عزیز همین دیگه  ملاک ما برای خوب تشخیص دادن یک فرد از نظر دینی نباید تایید تا تکذیب افراد ...

من دیدگاه خودم اینه که یک انسان صد در صد کامل نیست 

مردم دنبال صداقتن و هر کی باهاشون صادق باشه و حرف دلشونو بزنه دوسش دارن مردم که خدایی نکرده با دین و خدا و قرآن مشکلی ندارن 

راجع به این حرفی هم که شما زدید میشه یه نمونه مثال بزنید که چه چیز خلافی ازشون شنیدید؟

شاید یه روشنفکری هم شد واسه خودم اصلا

من دیدگاه خودم اینه که یک انسان صد در صد کامل نیست  مردم دنبال صداقتن و هر کی باهاشون صادق باش ...

آقای عالی رو نمیتونم اینجا مثال بزنم عزیزم چون قطع کاربری میشم. اما آقای پناهیان در مورد شخصیت ها و وقایع خیلی غلو انجام میدن. مقام رهبری رو تا حد امام معصوم و ولایتشون بالا میبرن . یه بار گفتن سید خراسانی همون رهبره. هر اتفاقی رخ میده به ظهور ربطش میدن. و کلا مسائل دینی و سیاسی رو به صورت اشتباهی با هم مخلوط میکنن 

ارزش ندارد که آدمی برای مبارزه کردن با کوتَه فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آن‌ها هیچ ارزشی ندارد.   میکل_آنژ