2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

هی زنگ میزنم تا اشتی کنه ولی اگه صبر کنم اون اصلا خبری از من نمیگیره

معذرت خواهی نکنین ولی نشون بدین ک قهرش مهم نیست . ما باهم قهرم میکنیم ولی اینجوری نیست ک حرف نزنیم باهم حرف می‌زنیم ولی با محبت نه معمولی بعد سه چهار ساعت دوباره بحث موضوع میشه این دفعه تو آرامش حرفامونو می‌زنیم 

معذرت خواهی نکنین ولی نشون بدین ک قهرش مهم نیست . ما باهم قهرم میکنیم ولی اینجوری نیست ک حرف نزنیم ب ...

بزرگترین مشکل من اینه که عقدیم و به هم دسترسی نداریم نمیخوامم خانوادش بفهمن بخاطر همین باید همش به سازش برقصم

خدایا شکرت 
بزرگترین مشکل من اینه که عقدیم و به هم دسترسی نداریم نمیخوامم خانوادش بفهمن بخاطر همین باید همش به س ...

ماهم دوستیم هنوز . ولی از اول این روشو رفتیم ک اگ از هم ناراحت بودیم هیچ وقت قهر نکنیم حرف بزنیم فقط وقتی من خیلی عصبی باشم میگم من برم یه ساعت دیگ میام . شماهم بهش پیام های معمولی بدین ولی اصلا معذرت خواهی نکنین 

ماهم دوستیم هنوز . ولی از اول این روشو رفتیم ک اگ از هم ناراحت بودیم هیچ وقت قهر نکنیم حرف بزنیم فقط ...

سعی میکنم خودمو کنترل کنم مرسی از راهنماییت  

خدایا شکرت 
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز