2777
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

هی زنگ میزنم تا اشتی کنه ولی اگه صبر کنم اون اصلا خبری از من نمیگیره

معذرت خواهی نکنین ولی نشون بدین ک قهرش مهم نیست . ما باهم قهرم میکنیم ولی اینجوری نیست ک حرف نزنیم باهم حرف می‌زنیم ولی با محبت نه معمولی بعد سه چهار ساعت دوباره بحث موضوع میشه این دفعه تو آرامش حرفامونو می‌زنیم 

معذرت خواهی نکنین ولی نشون بدین ک قهرش مهم نیست . ما باهم قهرم میکنیم ولی اینجوری نیست ک حرف نزنیم ب ...

بزرگترین مشکل من اینه که عقدیم و به هم دسترسی نداریم نمیخوامم خانوادش بفهمن بخاطر همین باید همش به سازش برقصم

خدایا شکرت 
بزرگترین مشکل من اینه که عقدیم و به هم دسترسی نداریم نمیخوامم خانوادش بفهمن بخاطر همین باید همش به س ...

ماهم دوستیم هنوز . ولی از اول این روشو رفتیم ک اگ از هم ناراحت بودیم هیچ وقت قهر نکنیم حرف بزنیم فقط وقتی من خیلی عصبی باشم میگم من برم یه ساعت دیگ میام . شماهم بهش پیام های معمولی بدین ولی اصلا معذرت خواهی نکنین 

ماهم دوستیم هنوز . ولی از اول این روشو رفتیم ک اگ از هم ناراحت بودیم هیچ وقت قهر نکنیم حرف بزنیم فقط ...

سعی میکنم خودمو کنترل کنم مرسی از راهنماییت  

خدایا شکرت 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز