2777
2789
ببینید من دکتر زیاد رفتم از مینو محرز که بهترین فوق تخصص عفونی هست تا بهترین دکتر زنانها و بهترین دک ...

واکسن زیگیل هست واسه کسایی که هنو علایم ندارن بزنن یعنی چی درمان نداره اوناییم که بروز میکنه باید فریز کنن

دنیا دو روزه یه روزش رفت به پا اون یکیش نره😜
استارتر علاعمت چیه؟ضایعه داری؟ازکجا گرفتی؟مثل جوش هست یا پرز پرز یا مثل زگیل دست ؟

اولش پرز بود الان مثل خال گوشتی ولی خیلی کوچیکتر پزشکم تایید کرد که زگیل تناسلیه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

[QUOTE=131636630]دکتر خوبیه پیشش فریزم کردم حالا واسه اقدام بچه میرم پیشش[/QUOT

شمابرای فریز زخم رفتید یا زیگیل؟

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
اولش پرز بود الان مثل خال گوشتی ولی خیلی کوچیکتر پزشکم تایید کرد که زگیل تناسلیه

میگما من یه عکس بفرستم زود پاکش کنم ...هستی بفرستم ...میخام ببینم این شکلیه؟

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
عزیزم من ۲ ماهه عقد کردم ۲۵ سالمه هنوز مراسم عروسی نگرفتم 😔 اگه درمان نداشته باشه جدا میشم از همسر ...

چطوری گرفتی؟؟ اگه رابطه برقرار کنی شوهرت هم میگیره ؟؟منم تو عقد از شوهرم گرفتم ولی الان ده ساله داریم با هم زندگی میکنیم دو تا بچه هم داریم 

عزیزم میشه بپرسم زگیل ضایعش چه شکلی هست؟من دوماه عفونت گرفتم دهانه رحمم زخم شد فریز کردم بعد متوجه ش ...

عکسش را توی اینترنت بزنید میاد ولی زیگیل و تبخال دوره داره حداکثر ده روز میمونه اگه دارو هم مصرف نکنی خودش از بین میره

چطوری گرفتی؟؟ اگه رابطه برقرار کنی شوهرت هم میگیره ؟؟منم تو عقد از شوهرم گرفتم ولی الان ده ساله داری ...

همسرم فعلا علائم خاصی نداره واکسن هم زد 

اما من دارم و پزشکم گفت همسرت ناقل بوده و تاثیر این ویروس برای خانمها خیلی بیشتره تا آقایون

عزیزم من ۲ ماهه عقد کردم ۲۵ سالمه هنوز مراسم عروسی نگرفتم 😔 اگه درمان نداشته باشه جدا میشم از همسر ...

چرا جدا بشی؟شاید ازهمسرت گرفته باشی....همسرت نداره؟میدونه؟

ازکجا گرفتی؟

ببین زیگیل ظاهرش رو با فریز میشه ازبین برد ولی ویروسش تو بدن میمونه...اما اگرزیر ۳۰سال سن داری با تقویت ایمنی بدن ویروسش ازبدن کامل دفع میشه

[QUOTE=131636630]دکتر خوبیه پیشش فریزم کردم حالا واسه اقدام بچه میرم پیشش[/QUOT شمابرای فریز زخم رف ...

زخم ولی چند نفرم واسه زگیل اومده بودن فریز کردن من واکسنشو دو تا از ناصر خسرو ۶۰۰ گرفتم زدم واسم دکتر

واکسن زیگیل هست واسه کسایی که هنو علایم ندارن بزنن یعنی چی درمان نداره اوناییم که بروز میکنه باید فر ...

وقتی که کسی مبتلا شد دیگه چه واکسنی بزنه واکسن مال کسیه که هنوز مبتلا نشده و زیر ۲۵ سال هست چون بالای ۲۵ سالگی اصلا جواب نمیده بعدم اصلا واکسنش تو ایران نیست 

عکسش را توی اینترنت بزنید میاد ولی زیگیل و تبخال دوره داره حداکثر ده روز میمونه اگه دارو هم مصرف نکن ...

تو اینترنت همهههه مدلی هست مال من پرز پرز ولی دکتر گفت زیگیل نیست چندتادکتر گفتن نیست ولی مثل زیگیلهای اینترنت هست

وقتی که کسی مبتلا شد دیگه چه واکسنی بزنه واکسن مال کسیه که هنوز مبتلا نشده و زیر ۲۵ سال هست چون بالا ...

ادرس دکترمو بدم بری بیبینی چند نفر میان واکسن میزنن زنه ۴۰ ساله زده ۲ تا خودم تو ناصر خوسرو گرفتم بردم زدم خود دکتر واکسنشو داره تو مطب میزنه اطلا غلط ندین به مردم

چرا جدا بشی؟شاید ازهمسرت گرفته باشی....همسرت نداره؟میدونه؟ ازکجا گرفتی؟ ببین زیگیل ظاهرش رو با فری ...

بله میدونه اما من تو مقاله هایی که خوندم گفته بود ممکنه این زگیل به بچه منتقل بشه و یا کم کم به سرطان تبدیل بشه و تا ۲سال هم نباید رابطه داشته باشی