2777
2789
بله میدونه اما من تو مقاله هایی که خوندم گفته بود ممکنه این زگیل به بچه منتقل بشه و یا کم کم به سرطا ...

درمان نکنی پیش سرتان میشه حتمن برو نشون بده

دنیا دو روزه یه روزش رفت به پا اون یکیش نره😜
زخم ولی چند نفرم واسه زگیل اومده بودن فریز کردن من واکسنشو دو تا از ناصر خسرو ۶۰۰ گرفتم زدم واسم دکت ...

وکسنش پروسه داره یعنی یکی الان میزنی یکی ۲ماه بعد و یکی ۶ ماه بعد قیمت الانش هم حدودا۳۲۰ هست

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

همسرم فعلا علائم خاصی نداره واکسن هم زد  اما من دارم و پزشکم گفت همسرت ناقل بوده و تاثیر این و ...

بله به من هم گفتن که از شوهرم گرفتم ولی کسی نتونست ثابت کنه به نظرم دنبال علتش نباش چون کسی جواب درست نمیده کلا میگن ویروسش تو بدن هست یهو بنا به دلایلی فعال میشه از چشم شوهرت نبین زندگیت خراب میشه 

شوک عصبی  یا ناراحتی شدید برات به وجود نیومده اخیرن؟؟

وکسنش پروسه داره یعنی یکی الان میزنی یکی ۲ماه بعد و یکی ۶ ماه بعد قیمت الانش هم حدودا۳۲۰ هست

۲ تا زدم به فاطله ۳ هفته واسم زد دکتر متین ذاکرین زنگ بزن مطبش بهت توضیح میده تو پونکه من اونجا رفتم واکسنشو زدم

وقتی که کسی مبتلا شد دیگه چه واکسنی بزنه واکسن مال کسیه که هنوز مبتلا نشده و زیر ۲۵ سال هست چون بالا ...

نه سن ازدواج الان بالا رفته و اگر کسی قبل ازدواجش واکسنو بزنه هیچ وقت مبتلا نمیشه

منم ۲۵ سالمه دکتر گفت با توجه به آزمایش پاپ اسمیرت میگم که بزنی یا نه

بله میدونه اما من تو مقاله هایی که خوندم گفته بود ممکنه این زگیل به بچه منتقل بشه و یا کم کم به سرطا ...

عزیزم اگر زایمان سزارین کنی منتقل نمیشه 

امتقالش فقططط تماس جنسی 

اگر درمان نشه ممکنه به سرطان دهانه رحم تبدیل بشه

میگم که اگر زیر ۳۰ داری با تقویت ویروسشم کامل دفع میشه اما اگر همسرت نداشته باشه که بعدا بازبهت انتقال بده....

ببین اگر خودت از خودت مطمنی که قبلا رابطه نداشتی قطعا از همسرت گرفتی 

منم میترسم این پرزها مال من زیگیل باشه ...یه عکس بزارم ازضایعه میتونی تشخیص بدی که این شکلیه یانه؟

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
ادرس دکترمو بدم بری بیبینی چند نفر میان واکسن میزنن زنه ۴۰ ساله زده ۲ تا خودم تو ناصر خوسرو گرفتم بر ...

ادرستو واسه خودت نگه دار من بهترین دکترا را رفتم شما بهتر بلدی راهنمایی کن من ده ساله درگیرم مال امروز و دیروز نیست

۲تارو ۶۰۰ گرفتم من 

میگم برا پیشگیری زدی یا زگیل داشتی زدی؟

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
تو اینترنت همهههه مدلی هست مال من پرز پرز ولی دکتر گفت زیگیل نیست چندتادکتر گفتن نیست ولی مثل زیگیله ...

گفتم که زیگیل دوره داره اگه مدل خیلی شدید هم باشه بعد از چند روز میره و دوباره بعد از یه مدت میاد همیشگی نیست

میگم برا پیشگیری زدی یا زگیل داشتی زدی؟

برا پیشگیری کلوپسکوپی پیش همون دکتر متین زاکرین انجام دادم یکو دویست شد دید گفت فقط زخم داری زگیل ن واکسن گفت حتمن بزن