2777
2789
مگه نمیگید عین خال گوشتی؟ درعرض چندروز پرز پرزا تبدیل به خال شد؟خارش ودرد وتیر هم داره؟ گوشتی سفت ...

بله درد نداره ولی فوق العاده خارش داره ۱۵۰ نوع داره هر کدوم یه شکله من پیش جراح رفتم پیش زنان رفتم پوست رفتم تایید کردن به گفته یک دکتر اعتماد نکنین

بله درد نداره ولی فوق العاده خارش داره ۱۵۰ نوع داره هر کدوم یه شکله من پیش جراح رفتم پیش زنان رفتم پ ...

یعنی هر سه دکتر گفتن زگیل؟من رفتم زنان گفت زگیل نیست بعد عکسشو فرستادم سایتnobat.irهفت تا دکتر از جمله بهترین دکترهای تهران مثل عاطفه الهویی گفتن زگیل نیست.....عزیزم هستید من یه عکس بفرستم ببینید این شکلیه؟ضایعه رو کات کردم زود حذف میکنم

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

بله درد نداره ولی فوق العاده خارش داره ۱۵۰ نوع داره هر کدوم یه شکله من پیش جراح رفتم پیش زنان رفتم پ ...

این بله یعنی پرز پرز یا خال گوشتی؟عفونت وخارش واژن هم دارید یافقط زگیل؟

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد