2777
2789
عنوان

صاف شدن مو

| مشاهده متن کامل بحث + 141147 بازدید | 263 پست
دوستان گرامی بدلیل استقبال زیاد دوستان از شو های برگزار شده من و مامان سروش و همچین رسیدن لباسهای خوشگل جدید این هفته در سه روز پذیرای شما عزیزان خواهیم بود .

سه شنبه از ساعت 11.5 تا 3.5 در خیابان ایت ا... کاشانی خ سازمان برنامه شمالی

پنج شنبه از ساعت 11 تا 3.5 شهرک غرب علامه جنوبی

جمعه از ساعت 3 تا 7 بعد از ظهر در تهرانپارس خ فرجام

برای اطلاعات بیشتر با شماره 09390386090 مامان لوبیا و یا 09381554314 مامان سروش تماس بگیرید .
مزون و شو دائمی لباس کودک در شهرک غرب www.soroushmezon.ir 09381554314

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مرسی گندم نازنینم به دستم رسید. لطف کردی. حالا باید زنگ بزنم باهاش صحبت کنم. اخه من یه هفته ده روز قبل از عید تازه زایمانمه قبلش که نمیتونم برم. باید ببینم تو عید یا بعدش برم. چون حتما میخوام برم
به سلامتی سرنوشت که نمیشه اونو از سر نوشت...
من موهامو کراتینه کردم برای تقویت مو چون خیلی دکلره ورنگ کرده بودم وپایین هاش وز شده بود وبد شکل بود
الان خیلی راضی ام ولی کرایتنه موادی داره که مثلا روش نوشته صافی 70 درصد ..صفی 90 درصد یا 100 درصد
من 2 هفته است انجام دادم تو همین نی نی سایت هم تاپیک زدم کسی ولی زیاد جواب نداده !!!
بچه هامنم موهام به شدت فرریزوزبره دقیقامثل افریقاییها ازموهام متنفرم .خسته شدم ازبس سشوارکردم یاکریستال مو وازاین جورچیزهااستفاده کردم.ارزوبه دلم یه روزمثل همه ازحمام بیام بیرون وموهام به صورت طبیعی خشک بشه وپف نکنه.تاحالاچندبارهم صاف کردم ولی بعدش موهام خردشدندونابودشدند.من اصفهانم کسی رومیشتاسیدکه تواصفهان ژاپنی صاف کنه؟خواهشا؟
سعی نکن متفاوت باشی...فقط خوب باش...خوب بودن به اندازه کافی متفاوت هست...
مامی مه سا , سلام من تو تهران که غیر از این خانم کسی رو پیدا نکردم . اونهایی هم که تو تبلیغاتشون زده بودن صافی ژاپنی وقتی زنگ میزدم میفهمیدم الکی است و کار کراتینه میکردن . اصفهان رو نمیدونم . اما فکر نکنم جایی باشه چون این خانم هم خارج از ایران دوره اش رو دیده .