2777
2789
عنوان

صاف شدن مو

141145 بازدید | 263 پست
سلام . موهای من فر ریز و خیلی هم وز است واقعا دیگه از دستشان خسته شده ام چکار کنم که صاف شن یا حداقل وز آن کمتر شود . خواهشن کمکم کنید و تجربیات موثری که تو این زمینه داشتیدو بگید تا من هم استفاده کنم و از شر این موهای فر و وز خلاص شم .........
خدای مهربون تو را به خاطر همه داده ها و نداده هایت شکر میکنم. داده هایت از سر مهربانی و رحمت بودی و نداده هایت از سر مصلحت . یا ارحم الراحمین راضیم به رضای تو
موهای خواهر منم اینجوری بود از رفا صافی دائم کرد . الان لخت شده اونا دیگه وز نمیشه اما موهای جدید که در بیاد ریشه هاش رو اگه بخواد دوباره باید صاف کنه
می گن با هرکی دوست بشی شکل و فرم اونو می گیری فکرشو بکن…

اگه با خدا دوست بشی ، چه زیبا شکل می گیری . . .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام سارا جون . لطفا بیشتر توضیح بده کجا و کدام آرایشگاه رفت ؟چند وقته ؟چند بار ؟
خدای مهربون تو را به خاطر همه داده ها و نداده هایت شکر میکنم. داده هایت از سر مهربانی و رحمت بودی و نداده هایت از سر مصلحت . یا ارحم الراحمین راضیم به رضای تو
من خودم اهواز رفتم صاف حریری کردم تازه اونم تنها یه آرایشگاه صاف حریری انجام میداد موادشم از خارج براش می یوردن
جالب اینجا که من الان تهران هر آرایشگاهی می رم میگم صاف حریری کردم میگن ما نمی دونیم چیه
ممکنه از همون ارایشگاه بپرسین ببینین تو تهران شعبه ای رو میشناسن که داشته باشه؟؟؟
قبلا یه دونه تو صادقیه بود اما یادم نیست کجاش
زندگی باور میخواهد آن هم از جنس امید... که اگر سختی راه، به تو یک سیلی زد... یک امید از ته قلب به تو گوید... که خدا هست هنوز