2777
2789
عنوان

صاف شدن مو

| مشاهده متن کامل بحث + 141144 بازدید | 263 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی گندم جان پس حتما باید باهاشون هماهنگ کنم مه موهامو ببینن .راستی من موهامو آخرین بار پارسال دکلره کردم تووی این 1سال هم فقط رنگ گذاشتم .میخوام موهامو یه دست تیره کنم بعد صاف کنم ولی نمیدونم میترسم موهام داغون بشه آخه موهام تا کمرمه
خواهش میکنم سپیده جون .امیدوارم تو هم انجام بدی و مثل من راضی باشی . شاپری جان این صافی دایمی است ، من برای عید انجام دادم و 1 ماه پیش برای ترمیم ریشه رفتم . مثل رنگ مو که ریشه هاتون درمیاد ،برای این صافی هم فقط ریشه ها که 4-6 سانت رشد میکنن ،ریشه رو میذارید اما بقیه همچنان صاف است .
خیالت راحت باشه .خیلی از دوستای من پیشش رفتن .خودم هم که مشتریش هستم . خیلی دختر گلی است . خونه کار میکنه چون گریمور است و چون سر فیلمبرداری میره نمیتونه تو آرایشگاه ثابت کار کنه ، کار آرایشگری رو تو وقتای آزادش انجام میده . مطمئن باش اگه ببینیش کلی هم باهاش دوست میشی.
سلام گندم جان .
من چند روز پیش دنبال صافی دایم توی گوگل سرچ میکردم ، اومدم و این صفحه رو خوندم . به نجمه جون زنگ زدم . اومدم توی این سایت عضو شدم که فقط از شما گندم جان تشکر کنم . من واقعا فکر نمیکردم چنین روش خوبی برای صافی اومده باشه .صافی ژاپنی رو شنیده بودم تعریفش رو اما فکر نمیکردم تو ایران کسی باشه که انجام بده.موهام همیشه برام معضل بود و الان واقعاااااااااااااا خوشحالم .باورم نمیشه انقدر موهام عوض شده. موهای زبر و فرفری من الان مثل ابریشم شده , خوبیش اینه که دایمی است و هر روز کلی وقت هدر نمیدی واسه درست کردنش.خیلی حس خوبی دارم.خیلی خوبه که تجربه های خوبتون رو در اختیار دیگران میذارید .مممممنونم گندم جون و از این سایت خوب . مرسیییی
گندم جون.شما که موهاتو صاف کردی می تونی بازم فرشون کنی یانه؟ این که میگی صاف دائمی یعنی همیشه لخت می مونن؟ من موهام فر هستن البه خیلی هم وزن. فرشونو دوست دارم اما وزشونو نه.نمی خوام جوری بشه که فرشون کاملا از بین بره. شما می دونی چه کاری می تونم براشون بکنم؟
$$خرید از سایتهای کانادا$$http://old.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=32044 فروش لباسهای مارک کانادایی و آمریکاییhttp://old.ninisite.com/clubs/chat.asp?clubID=32262&ChatDate=19-11-1393&PostID=66350575#66350575
سلام به همه دوستان . منم مثل سیمین جون بخاطر تشکر از گندم عزیز عضو سایت شدم . البته قبلا هم بعنوان کاربر مهمان سر می زدم ولی الان خوشحالم که رسما به شما ملحق شدم .

گندم عزیز از اینکه درباره صاف کردن مو اطلاعات مفید و کاربردی ارائه دادی ممنونم .

یه سوالم از مامان طناز دارم . هزینه صاف کردن موهاتون چقدر شد ؟؟؟؟با چه حجم و بلندی ؟؟؟؟

مرسی از همگی .
سلام سوری جان . عزیزم این روش صافی دایم است یعنی تا وقتی اون قسمت از مو که صاف شده کوتاه نشه صاف میمونه . در مورد سوال بعدی مزیت خوبش اینه که هر وقت مثلا بخوای یه مهمونی بری و بخوای بیگودی بپیچی ،موس بزنی یا با بابلیس یا هر روش دیگه فرش کنی باز فر میشه . اما با حمام بعدی دوباره موهات صاف میشه. یعنی حالت اصلی موهات صاف است .