2777
2789
عنوان

صاف شدن مو

| مشاهده متن کامل بحث + 141145 بازدید | 263 پست
سلام گندم جون.من موهام فر نیست حالت داره .ولی خیلی کرک میشه و نازکن و کم پشت.نمیخوام خیلی لخت بشه فقط میخوام یکم صافتر بشه و کراتینه بشه که تقویت بشه.چون خیلی رنگ کردم ترکیدن و زبرن.میدونی چی برا من خوبه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان من چون 90% موهام دکلره است نمیتونم صاف ژاپنی کنم.کساییکه در مورد کراتینه میدونن اگه میشه بگن که این تبلیغ آرایشگاهها که با کراتینه مو صاف میشه واقعی هست یا اینکه کراتینه احیا کننده فقط انجام بدم؟!
رومیناجون سلام . اگه تو اینترنت سرچ کنی اطلاعات خوبی راجع به روش صافی ژاپنی میتونی پیدا کنی . از نطر من بهترین روش برای صاف کردنه و آخرین روشی است که تو تمام دنیا انجام میشه . من خیلی تحقیق کردم . موهات بعد صافی صاف میمونه . وقتی ریشه هات درمیاد ، ریشه ها رو دوباره ترمیم میکنی اما موهایی که قبلا صاف شده صاف میمونه . موهارو ترمیم میکنه و خیلی لطیف و براق هم میشه .
سلام سپیده جون . ببین بستگی داره که موهات با دکلره به چه پایه ای برسه ، میتونی بری موهاتو تست کنن اگه جواب بده این روش از همه بهتره . راجع به کراتینه ،کراتینه موهارو فقط تا حدود 10 روز صاف نگه میداره بعد دوباره حالتش بر میگرده . کراتینه هم تو با قیمتهای مختلف هست اگه خواستی انجام بدی بنطرم موادشو خودت بخر که آرایشگاه مواد ارزون و بی کیفیت برات نزنه . البته الان میگن مثل اینکه مواد کراتینه سرطان زا است . بیشتر تحقیق کن
گندم جون سلام..این نجمه خانوم اگه زنگ بزنم نمی پرسن معـرفتون کی بوده؟ یا اینکه شماره از کجا گرفتین؟؟ میشه آدرسش رو واسم میل کنی؟؟ من شدیدا دنبال صاف کردن موهام هستم..یه تاپیک هم دیروز زدم اما به نتیجه نرسیدم تا اینکه اینجارو پیدا کردم..ممنون میشم اگه یه کم بهم اطلاعات بدی:*
صبــــر،اوج احتــرام به حکمـت خـداست!
وای منم اومدم. شوهرم میکه بعداز زایمان برو موهاتو لخت کن. خسته شده از بس همش موهام با کش بسته اس میگه تو این چندسال من ده دقیقه هم موهاتو باز ندیدم.ههههه
گندم جان فکرکنم موهای من مثل شما باشه .فر درشت با وزززززززززززززززززززز و پرررررررررررر
میشه ادرس و تلفن این خانوم رو برام ایمیل کنی . بهم خیلی نزدیکه. فقط یه چیزی حدودا چندساعت طول میکشه ؟
دوم اینکه شما رفتی ریشه هاتو مواد زد چند شد مبلغش؟
به سلامتی سرنوشت که نمیشه اونو از سر نوشت...
دوست من رفته یه جای دیگه کراتینه موهاش اصلا خوب نشد اینقدر لخت شده که انگار کم پشته موهای خودشم از اول خیلی پر نبود.اما الان خیلی زشتههههه.تازه زنه بش گفته بود این کارو بکنی دیگه گره موهات میره.اما هنوز با اینکه موهاش لخته کلی گره میخوره.(البته کراتینه بود نه صافی ژاپنی و یه جای دیگه نه پیش این خانمااا)
میشه در مورد موهاتون بیشتر توضیح بدین؟