2777
2789
عنوان

صاف شدن مو

| مشاهده متن کامل بحث + 141144 بازدید | 263 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ممکنه از همون ارایشگاه بپرسین ببینین تو تهران شعبه ای رو میشناسن که داشته باشه؟؟؟
زندگی باور میخواهد آن هم از جنس امید... که اگر سختی راه، به تو یک سیلی زد... یک امید از ته قلب به تو گوید... که خدا هست هنوز
سلام دوستان
من با این سایت از طریق دوستانی که به موبایلم زنگ زدن آشنا شدم . یکی از عزیزان شماره من رو گویا روی سایت گذاشته بوده برای ویتامینه های مویی که دارم . و من نمی دونم اون دوست عزیز رو چه جوری پیدا کنم که ازش تشکر کنم .
در هر حال دوستان زیادی از این سایت بهم زنگ زدن و اومدن ازم ویتامینه مربوط و مناسب موهاشون رو گرفتن که امیدوارم راضی بوده باشن .
این ویتامینه ها انواع مختلف داره که مناسب موهای فرد انتخاب می شه و بعد از هر بار استفاده از شامپو باید استفاده شه . من این ویتامینه ها رو به ارایشگاه ها عموما می دم ولی الان مشتری هایی که خودشون مصرف کننده هستن هم زیاد دارم .
نمی خوهام شعار بدم که موهای شما با استفاده از این ویتامینه هرگز نمی ریزه نه !
طبیعت موی انسان جوریه که باید نو شه ! ولی این ویتامینه اصلی ترین کارش اینه که از ریزش غیر طبیعی مو جلو گیری می کنه و همونجوری که گفتم برای هر مویی نوعش فرق می کنه مثلا برای مویی که از رنگ و مش خشک و شکننده هم شده باید از ویتامینه اون گیاهی استفاده شه که هم نرم شه مو هم از حالت خشکی مو رو نجات بده .... یا مویی که کم حجم و نازکه باید از نوعی استفاده کنه که مو رو حجیم نشون می ده و ....
در هر حال من در خدمتتون هستم هر سوالی دارین خوشحال می شم بتونم کمکتون کنم .
من شماره موبایلم هم میذارم اگر خواستین بهم زنگ بزنین در غیر این صورت اینجا در خدمتتون هستم .

09378383689
ای وای خانمها چرا انقد اطلاعات غلط به همدیگه میدین . گلت که کلا منسوخ شده و مو رو داغون میکنه . کراتینه هم که اصلا روش صاف کردن مو نیست .اگه یه سرچ توی گوگل بزنید کلی اطلاعات خوب پیدا میکنید . الان بهترین روش صاف کردن مو روش ژاپنی است .
موادی هم که به اسم صاف کردن دایم تو بازار است خرید نکنید چون انها هم بدرد نمیخورن و صافی ژاپنی هم یک کار تخصصی هست که حتما کسی که دوره دیده باید با مواد خوب انجام بده.
من خودم صافی ژاپنی انجام دادم .خیلی هم راضیم .آسیبی هم به مو نمیرسونه .جنس مو رو لطیف میکنه و موهام هم خیلی براق شده .
راستی یکی از خانمها نوشته بود صافی حریری که بعضی ؟آرایشگرها اسم کراتینشونو میگن حریری ،اسم مهم نیست باید ببینید که از چه روشی استفاده میکنن
گندم جان شما تهرانی؟میشه شماره ارایشگاهتو بزاری؟؟؟برای بارداری ممنوعیت نداره؟؟
زندگی باور میخواهد آن هم از جنس امید... که اگر سختی راه، به تو یک سیلی زد... یک امید از ته قلب به تو گوید... که خدا هست هنوز
گفتم شاید مثل دکلره و رنگ مضر باشه بی نهااااااااااااااااایت ممنونتم