2777
2789
عنوان

صاف شدن مو

| مشاهده متن کامل بحث + 141147 بازدید | 263 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نمیدونم عزیزم عسل جون .زنگ بزن سوال کن .البته باید کار کنه وگرنه من موهامو پیش کی درست کنم :)) . اما اگه میخوای ،عید ها سرش شلوغه از الان وقتتو بگیر چون هر روز هفته کار نمیکنه ،نوبت بهت برسه
باشه عزیز دلم.انشالله اسفند زایمان کنم بعدش. باشه بهش میزنگم. وای خوشحالم. گندم یه خواهش دارم با پررویی.
میشه یه عکس از موهات بندازی و برام بفرستی.؟ درحالتی که یا از حموم اومدی خودش خشک شده و بدون سشوار کشیدن باشه.
وای خیلی پرروام ببخشید ولی خیلی ذوق دارم برم. میخوام از قبل ببینم چجوری میشه
به سلامتی سرنوشت که نمیشه اونو از سر نوشت...
گندم جان شما که موهاتو صاف ژاپنی کردی حجم موهات چقد بود قبلش؟؟؟ من موهای خیلییییی پری دارم میخوام ببینم اگه صاف کنم حجم موها کم میشه؟ یعنی لخت لخت میشه؟ از حموم میام موهامو خشک میکنم همه ی موهام رو هواست!! میخوام ببینم با صاف شدن خوب میشه؟؟
صبــــر،اوج احتــرام به حکمـت خـداست!
گندم جون چندتاسوال دیگه هم بپرسمـو ایشالا برم واسه صاف ژاپنی :))

واسه مهمونی اینا اگه یه وقتی بخوایم با بابلیس فر کنیم میشه؟؟؟ یا همیشه صافه صاف میمونه؟

از حموم که میای چیزی به موهات میزنی که صاف بشه یا فقط خشک میکنی؟ اگه سوالم تکراریه و قبلا جواب دادی شرمندم اصلا نمیتونم صفحه های قبلو بخونم:(
صبــــر،اوج احتــرام به حکمـت خـداست!
خواهش میکنم .اتفاقا خوبیش اینه که حالت پذیر است هر زمان بخوای میتونی با بابلیش ، موس .. بهش حالت بدی و با حمام بعدی دوباره به حالت صاف برمیگرده . من از حمام میام با باد سشوار از فاصله فقط خشکش میکنم دیگه صاف میمونه تا حمام بعدی.