2777
2789
نه عزیزم اگرم دیدی برای عید نرفتن بیرون چون شرکتها تعطیل بود الانم شرکت خصوصی حاظر نیست تعطیل کنه

وقتی بانک و اداره ها و کارخونه ها که دولتی هستن باید کار کنن

میدونی چقد آدم باید بره سرکار اگه تو هر اداره یک نفر بگیره به همه منتقل میکنه 

فاجعه میشه

بلند بلند بخند بدون اجازه ی هیشکی تو شهر بچرخ چون خانومی صداتو نبر هر حرف داری تو جمع بزنو لااقل خودت هوای خودتو داشته باش از کمد درار اون کفشتو که پاشنه داشت برو جلو آینه به خودت برس اون دختر سرحال قدیمو راش بنداز 
یک هفتس کم شده خداروشکر هفته های قبل ۳هزار پانصد ،ششصد نفرم بود

خداروشکر ما ک همش دعا میکنیم😪🤲 

ولی خب شهر شلوغه باز 

البته منصفانه هم بخوایم بگیم یه سریا مجبورن باشن درامدی ندلرن و خرج زنو بچه و قسط و بدهی 

سرنوشت از سرنوشت،سرگذشت از سر گذشت،افسوس زندگی برخلاف آرزوهایم گذشت😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کم نشده بابا چندروزپیش بیمارستان بودم ازاونایی که علایمشودارن آزمایش خون اولیه میگیرن به چندنفرجلومن ...

خب خیلی ها ممکنه خیلی علایم نداشته باشن.اینا رو که بستری نمیکنن.میگن برو قرنطینه شو.اول اینکه اگر در محیط بیمارستان بمونن ممکنه بدتر بشن.دوم اینکه مگه بیمارستان ها چقدر ظرفیت داره..

چندتا مرکز هم زدن که میتونن برن اونجا استراحت کنن و قرنطینه بشن

خداروشکر ما ک همش دعا میکنیم😪🤲  ولی خب شهر شلوغه باز  البته منصفانه هم بخوایم بگیم یه ...

اونام رفتنی رعایت کنن چیزی نمیشه انشالله.

خیلیام اصلا نیازی نیس میرن

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
دقیقاااا به خاطر عید که خلوت بود آمار اومده پایین. خدا کنه بازم اداره و بانک ها رو تعطیل کنن.کارمند ...

اره ولی هیچ کدوم از این کازو نکردن 

امریکا و ایتالیا با اون عظمتش ببین تعطیل کردن 

ولی اینجل 

فقط خدا باید ی فرجی بکنه

سرنوشت از سرنوشت،سرگذشت از سر گذشت،افسوس زندگی برخلاف آرزوهایم گذشت😔
الان درست چهارماهه شرکت براما یه صدتومنم حقوق نداده مجبورشدیم ماشینمونوبفروشیم وگرنه الان مرده بودیم

درکت میکنم عزیزم.خدا لعنتشون کنه که رو پول کارگر سرمایه گذاری میکنن

خدایااااااا شکرت ❤️