2777
2789
2089  جدید ۱۳۳ قربانی

خدا رو شکر کاهشی

ولی مردم رعایت نمیکنن ، زدن بیرون

تنهایی رو ترجیح میدهم به تن هایی که روح شان با دیگری ست ... تنهایی تقدیر من نیست ، ترجیح من است ! لطفا اگر نظر مخالف منو داری و میخوای جنجال به پا کنی ریپلای نکن 🙏 هر گونه توهینی گزارش زده میشه .

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند روزه داره ۲۰۰ نفر میاد پایین هر روز خدا کمک کنه همین یکی دوماه آمار صفر بشه 

آره اما اون آشغالی که دستور داده باید همه ادراره ها و بانک ها و مدارس به فعالیت شون ادامه بدن ریده تو همه چی

بلند بلند بخند بدون اجازه ی هیشکی تو شهر بچرخ چون خانومی صداتو نبر هر حرف داری تو جمع بزنو لااقل خودت هوای خودتو داشته باش از کمد درار اون کفشتو که پاشنه داشت برو جلو آینه به خودت برس اون دختر سرحال قدیمو راش بنداز 
۲۰۸۴ انگار ،کم شده خدا کنه کمترم بشه  البته این نتایج تعطیللته عیده  شلوغی الان نتیجشو ه ...

دقیقاااا به خاطر عید که خلوت بود آمار اومده پایین.

خدا کنه بازم اداره و بانک ها رو تعطیل کنن.کارمندها رو تعطیل کنن.به اونایی هم که روزمزد بودن یا کم درآمد پول بدن.به خداا دو هفته سه هفته دیگه مراعات کنیم خییلی بهتر میشه اوضاااع

یا خدا خودت رحم کن

بچه ها تو رو خدا دو هفته دبکه هم رعایت کنید

تنهایی رو ترجیح میدهم به تن هایی که روح شان با دیگری ست ... تنهایی تقدیر من نیست ، ترجیح من است ! لطفا اگر نظر مخالف منو داری و میخوای جنجال به پا کنی ریپلای نکن 🙏 هر گونه توهینی گزارش زده میشه .
یه هفته ای هست روزی ۱۰۰ تا ۳۰۰ تا کم میشه خدارو شکر اگه روح.انی بزاره کمترم میشه

اره ولی بخاطر تعطیللت بوده کم شده 

الان ک خیابونا شلوغه سیر صعودی میگیره

شهر ماهم اصفهان وضعیتش قرمزه بازم😭

سرنوشت از سرنوشت،سرگذشت از سر گذشت،افسوس زندگی برخلاف آرزوهایم گذشت😔
خدا رو شکر کاهشی ولی مردم رعایت نمیکنن ، زدن بیرون

تقصیر اون بی شعوریه که گفته باید برید سرکار ایناهم که کم شد به خاطر تعطیلات نوروزه

بلند بلند بخند بدون اجازه ی هیشکی تو شهر بچرخ چون خانومی صداتو نبر هر حرف داری تو جمع بزنو لااقل خودت هوای خودتو داشته باش از کمد درار اون کفشتو که پاشنه داشت برو جلو آینه به خودت برس اون دختر سرحال قدیمو راش بنداز 
آره اما اون آشغالی که دستور داده باید همه ادراره ها و بانک ها و مدارس به فعالیت شون ادامه بدن ریده ت ...

بمیررررررره که عرضه هیچی رو نداره.احمق هیچ موقع نفهمید باید چکار کنه.

انگار اون همه سال که اداره و بانک ها و ... چه غلطی کردن واسه اقتصاد

۲۰۸۴ انگار ،کم شده خدا کنه کمترم بشه  البته این نتایج تعطیللته عیده  شلوغی الان نتیجشو ه ...

یک هفتس کم شده خداروشکر هفته های قبل ۳هزار پانصد ،ششصد نفرم بود

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
اره ولی بخاطر تعطیللت بوده کم شده  الان ک خیابونا شلوغه سیر صعودی میگیره شهر ماهم اصفهان وضعی ...

فقط خدا کمکمون کنه نجات مون بده از این گرفتاری

تقصیر اون بی شعوریه که گفته باید برید سرکار ایناهم که کم شد به خاطر تعطیلات نوروزه

نه عزیزم

اگرم دیدی برای عید نرفتن بیرون

چون شرکتها تعطیل بود

الانم شرکت خصوصی حاظر نیست تعطیل کنه

کم نشده بابا چندروزپیش بیمارستان بودم ازاونایی که علایمشودارن آزمایش خون اولیه میگیرن به چندنفرجلومن گفتن مثبتی گرونا داری چندتاقرص نوشتن گفتن برو خونه استراحت کن .یعنی نفرستادنش براازمایش قطعی پس خیلیامیگیرن ولی توامارنیست دخترعمم پرستاره میگه اونایی که وضعشون بده وبستری میشنوبراازمایش میفرستن

وزن اول😢😢100وزن الان 71وزن هدف😍😍64باقد165

اگر الان آمار پایینه به خاطر مراعات دو هفته پیش هست.اگر ملت رعایت نکن دوباره صعودی میشه.

باید تعطیل کنن.همه جای دنیا تعطیل شدن.

اگر دستور بدن شرکت های خصوصی هم تعطیل میکنن