بياين بگين كسي ك فوق العاده ترسو و سريعا از حال ميره چطوري سزارين كنه ؟ از پس عملش برميام دوستان ؟ خيلي ميترسم خيلي 😭 تجربه تون از سزارين بگين لطفا هم قبلش هم حين عمل هم بعدش 🤔
وقتی انقد راحت بچه ات تو کانال زایمان بوده قبلش هم شرلیطش بوده،بریچ هم بود چرا اصرار به سزارین داشتی
من 38هفته و 2روز سزارین شدم از اولم بچم بریچ بود و مجبور به سزارین شدم. دقیقا شب قبل از زایمانم یهو شکمم اومد پایین بچم نچرخیده بود بلکه سر خورده بود اومده بود پایین.منم فکر مبکردم بخاطر سنگین شدنمه!!فرداش که برای زایمان رفتم وقتی دکترم رو دیدم و بهش گفتم وحشت کرد اورژانسی منو فرستادن اتاق عمل
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
يه چيز ديگه هم ك رو حجم شير تاثير داره خوابه سعي كن شبا خواب خوبي داشته باشي روزا شير خودتو بده شب ...
اخخ تپل نمیشه با شیرخشک خواب اصلا تعطیله چون بیدارش میکنم شیربدم مگه دیگه میخوابه تا شیرخشک بخوره میخوام چند روز گریه هاشو تحمل کنم فقط سینه بگیره ترکش بدم
البته به زور 30 سی سی از شیرمو میدوشم با شیشه میدم
سزارینم مثل عمل اپاندیسم بنظرت خوب میشه؟؟ اگه مثل همون باشه که عالیه
منم به زودی مـــآدَر میـــشـــم به لطف خدای مهربونم✨💛🌙یه روزی میرسه که وقتی خورشید میاد و بهم سلام میکنه من وتو و بابایی رو با هم میبینه آلوچه کوچولوی من!👸🏻👼🏻🤴🏻الوچه کوچولوی من کاش زودتر بیایی تا مامان عذاب نکشه بخاطر دوریت،بیا تا ببوسمت،بوتو نفس بکشم،بغلت کنم،موهاتو شونه کنم،نوازشت کنم قول میدم مامان خوبی باشم تو فقط بیا جان دلم….
وای منم سوند بهم وصل شدم دوست داشتم سریع بی حس بشم خیلی سوزش داشت خیلی همه اینا کنار اولین بار که ق ...
دقیقا منم گفتم سوند بهم وصل کردن لرز و سوزش تو اون منطقه منو گرفت تا وقتی سر شدم دیگه انگار دنیا مال من بود ولی من به دارو بی حسی واکنش نشون دادم سر نشدم بیهوشمم کردن فک کن دوتا ماده سری و بیهوشی باهم گرفتم به هوش که اومدم از درد داشتم میمیردم ناله میزدم وحشتناک تا چندماه فقط کوفتو زهرمارخوردم تا این موادا ازبدنم بره بیرون چه روزای سختی بود الانم باردارم خدا بهم رحم کنه
اره عزیزم راحته شیاف بزار درد نکشی مراقبت از بخیه هات مهمه و دکتر خوب مخصوصا اگه الان تو اوضاع کرونا ...
اینکه میگن سزارین افتادگی رحم میاره و چسپندگی درسته؟؟؟
افتادگی فک کنم بستگی ب دفعات زایمان داره
منم به زودی مـــآدَر میـــشـــم به لطف خدای مهربونم✨💛🌙یه روزی میرسه که وقتی خورشید میاد و بهم سلام میکنه من وتو و بابایی رو با هم میبینه آلوچه کوچولوی من!👸🏻👼🏻🤴🏻الوچه کوچولوی من کاش زودتر بیایی تا مامان عذاب نکشه بخاطر دوریت،بیا تا ببوسمت،بوتو نفس بکشم،بغلت کنم،موهاتو شونه کنم،نوازشت کنم قول میدم مامان خوبی باشم تو فقط بیا جان دلم….