2789
عنوان

سزارين 🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 1147 بازدید | 140 پست

درکل بیمارستان خوب دکتر خوب خیلی تاثیر داره الان یه خانومی تعریف میکرد جایی که زایمان کرده بود درحالی که شرایطشو نداشت به زور مجبورس کردن به طبیعی و کلی داشت بد میگفت که وای هیچ کس طبیعی نکنه خیلی بده درحالی که دکترش واقعا نفهم بود با تعاریفی که کرد

برای من که افتضاح بود🙄😥بچم بریچ بود و اومده بود تو کانال زایمان طبیعی. خیلی سخت درش آوردن از شکمم ...

وقتی انقد راحت بچه ات تو کانال زایمان بوده قبلش هم شرلیطش بوده،بریچ هم بود چرا اصرار به سزارین داشتی

رفیقم بود 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

النم اخه هنوز کمه انقدر ناراحتم مجبورم شیرخشکم بدم سیرنمیشه خیلی گریه میکنه برای همه سریع شیرشون سرا ...

نه فدات شم اين چيزارو ب خودت تلقين نكن

ب خودت برس

مايعات بخور

ببين من ميوه هارو بانبات ميجوشوندم ابشو ير ميكشيدم

يا مامانم ماهيچه رو برام ميزاشت ابشو سر ميكشيدم خودشم ميخوردم بدون پلو

چون پلو طبع سرد داره بچه دل درد ميشه

كاچي برام درست ميكرد با زيره زياد

زيره هم شيرو گرم ميكنه هم زياد

بعدم پودر شيرافزاي گالاكتوميد بگير هم پروتئين روزانه بدنتو تامين ميكنه هم شيرتو زياد ميكنه

خواهشا دست از سر كاربري من بردارين ، جانيار و مامان janan سابق هستم
بعد از زایمانم وقتی دیدم خانمهایی ک بیهوش بودن با حالت تهوع دارن بهوش میان خدا رو شکر کردم ک بی حسی ...

ولی من بیهوش بود اصلا حالت تهوع نداشتم چون باید قبلش ناشتا باشی بعدشم 12 ساعت هیچی نمیخوری حتی اب تقریبا 24 ساعت هیچی نمیخوری فقط سرم بهت وصلِ تا شکمت کار نکنه چیزی نمیدن 

واي چه بدشانسي تو دختر مگه مراقبت نميكردي  من هرروز سشوار ميگرفتم

چرا بابا خیلی مراقب بودم وقتی بخیه هامو کشیدم سالم بدون ذره ای التهاب بود سه هفته بعدش اینجورب شد رفته بودم حمام داشتم شکممو میشستم دیدم یه گردی اندازه یه گردو رو خط بخیه ام! چون شکمم یکم افتاده شکممو فشار دادم داخل ببینم چیه یهو ترکید😭😭😭نگم که چقدددددددددد چرک و خون ریخت بود فکرمیکردم روده هام زده بیرون انقد جیغ کشیدم از ترس😂😂🙊تا 3روز این داستان رو داشتم آخر رفتم سونو گفتن وسعت عفونت خیلی زیاده باید شکافته بشه و شد 😢

🖤
النم اخه هنوز کمه انقدر ناراحتم مجبورم شیرخشکم بدم سیرنمیشه خیلی گریه میکنه برای همه سریع شیرشون سرا ...

يه چيز ديگه هم ك رو حجم شير تاثير داره خوابه

سعي كن شبا خواب خوبي داشته باشي

روزا شير خودتو بده شبا بهش شيرخشك بشه ك سنگين شه بخابه

اينحوري استراحتت خوب ميشه شيرتم زياد ميشه

اگرم اونجوري ك ميخاي زياد نشد اصلا غصه نخور عذاب وجدان هم نگير

همه ك نبايد عين هم باشن 

كمكي بهش شير خشك بده

من خودم ب دخترم فقط ٦ ماه شير دادم بعدش شير خشك خورد تا الان

خواهشا دست از سر كاربري من بردارين ، جانيار و مامان janan سابق هستم
نه فدات شم اين چيزارو ب خودت تلقين نكن ب خودت برس مايعات بخور ببين من ميوه هارو بانبات ميجوشوندم ...

شیر افزارو گرفتم هم این پودر هم قطره مایعات اگر پسرم بذارم میخورم ولی کاچی نخوردم چون زردی کم داشت گفتن گرمی نخورم توکلم به خداست خدا نکنه برای منم سربره

بچها من تو ده سالگی عمل اپاندیس کردم خیلی خوب راحت بود

ینی سزلرینم خوب میشه برام؟ مثل همون عمل اپاندبسع؟

واینکه ایا تو سزارین رحم هم بریده میشه؟؟؟؟

منم به زودی مـــآدَر میـــشـــم به لطف خدای مهربونم✨💛🌙یه روزی میرسه که وقتی خورشید میاد و بهم سلام میکنه من وتو و بابایی رو با هم میبینه آلوچه کوچولوی من!👸🏻👼🏻🤴🏻الوچه کوچولوی من کاش زودتر بیایی تا مامان عذاب نکشه بخاطر دوریت،بیا تا ببوسمت،بوتو نفس بکشم،بغلت کنم،موهاتو‌ شونه کنم،نوازشت کنم قول میدم مامان خوبی باشم تو فقط بیا جان دلم….

بچها من تو ده سالگی عمل اپاندیس کردم خیلی خوب راحت بود ینی سزلرینم خوب میشه برام؟ مثل همون عمل اپان ...

واااا رحم رو میبرن و بچه رو میکشن بیرون دیگه پس از کجا میارنش بیرون😳😳😳😳😳

با نظرم مخالفی باش ، ولی بی احترامی نکن   در ضمن وقتی مخالفی و ب خونم تشنه ایی و پر از عقده ایی ریپ نزن .... اوکی؟؟