2789
عنوان

سزارين 🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 1147 بازدید | 140 پست

برای من که افتضاح بود🙄😥بچم بریچ بود و اومده بود تو کانال زایمان طبیعی. خیلی سخت درش آوردن از شکمم دست و پاهاس بهم پیچیده بود طفلی. چون بی حس بودم حرفای دکتر و دستیارش رو راجب سختی عمل و شرایط بد بچم شنیدم فشارم رفت رو 17.اوضاعم افتضاح شده بود از ترسم چنان لرزی افتاد به جونم که خدا نصیب دشمنمم نکنه. 

کلا تجربه بدی بود. 

و باعث شد من کلا قید بچه دوم رو بزنم. 

انشاالله که برای شما عالی باشه

🖤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اواسط ارديبهشت ؛ سوند خيلي بده ؟ 

اره خیلی بخدا تا نزدیک یه ماه نتونستم درست برم دستشویی عفونت گرفتم درد داشتم موقع ادرار بخاطر این سوند لعنتی وامونده الانم باردارم دومی تیرزایمانمه .از سوند میترسم

الهی....گاهی....نگاهی(همه زندگیم دخترام)
نه عوارض ترس و پمپ درد نيس من هيچ كدوم اينارو نداشتم ولي شيرم ٥ روز طول كشيد تا اومد

النم اخه هنوز کمه انقدر ناراحتم مجبورم شیرخشکم بدم سیرنمیشه خیلی گریه میکنه برای همه سریع شیرشون سرازیر میشه برای من با فشار قطره ایی

من قبلش نميترسيدم ولي همينكه وارد اتاق عمل ميخواستم بشم استرس گرفتم و البته هيجان هم داشتم خيلي زيااد به خاطر همين ارام بخش بهم زدن ولي بيهوشم نكردن و لحظه ي دنيا اومدن دخترمو ديدم

ببين احساس ميكني خدا وايستاده بالاسرت!! بهترين حس دنياست و اينكه اون موقع ست كه ميفهمي چرا همه ميگن سر زايمان دعامون كن! چون هيچ فاصله اي بين تو و خدا نيست تو اون لحظه... هروقت ياد اون موقع ميفتم از ته دلم دعا ميكنم اين تجربه قسمت همه ي خانومها بشه

سه هفته بعد از زایمانمم جای بخیه هام عفونت شدید کرد که رفتم دوباره شکافتن و دوختن😭🤦‍♀️

واي چه بدشانسي تو دختر

مگه مراقبت نميكردي 

من هرروز سشوار ميگرفتم

خواهشا دست از سر كاربري من بردارين ، جانيار و مامان janan سابق هستم
سه هفته بعد از زایمانمم جای بخیه هام عفونت شدید کرد که رفتم دوباره شکافتن و دوختن😭🤦‍♀️

بدجایی زایمان کردی من ۴ بار سز شدم هیییچکدوم اینایی ک گفتی رو نداشتم

با نظرم مخالفی باش ، ولی بی احترامی نکن   در ضمن وقتی مخالفی و ب خونم تشنه ایی و پر از عقده ایی ریپ نزن .... اوکی؟؟  
واي چه بدشانسي تو دختر مگه مراقبت نميكردي  من هرروز سشوار ميگرفتم

منم هر روز حموم با شامپو بچه بعدم شسوار بعدم شکم بند

با نظرم مخالفی باش ، ولی بی احترامی نکن   در ضمن وقتی مخالفی و ب خونم تشنه ایی و پر از عقده ایی ریپ نزن .... اوکی؟؟  
اره خیلی بخدا تا نزدیک یه ماه نتونستم درست برم دستشویی عفونت گرفتم درد داشتم موقع ادرار بخاطر این سو ...

وای منم سوند بهم وصل شدم دوست داشتم سریع بی حس بشم خیلی سوزش داشت خیلی

همه اینا کنار اولین بار که قرار راه بری پمپ دردم جدا شده یعنی میخوای بمیری 

بي حسي بهتره يا بي هوشي ؟ 

بعد از زایمانم وقتی دیدم خانمهایی ک بیهوش بودن با حالت تهوع دارن بهوش میان خدا رو شکر کردم ک بی حسی بودم. فقط کافیه بعد از بی حسی بالشت زیر سر نباشه و اصلا سرت و تکون ندی تا وقتی خودشون اجازه بدن از تخت بلند بشی من رعایت کردم  و واقعا راضی بودم. برای من وقتی بی حس کردن سوند و وصل کردن میتونی بهشون بگی بعد از بی حسی یا بیهوشی وصل کنن