2789
عنوان

سزارين 🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 1147 بازدید | 140 پست

بابا چیزی نیس جوش حرص نخور شیرت مث من کم میشه از نرس استرس امیدت بخدا باشه همش پیش خودت زمزمه کن ک تو تنها نیسی همه این مسیر رفتن برگشتن    

...قبلش ک میری پرونده ات تشکیل میدی بعد سوند لباس بعد اتاق عمل تخت میخابی بعد جلوت پرده میکشن سر 15 دقیقه تمام بعدش میری اتاق ریکاوری یا بیهوشی کامل هسی یا نبودی خلاصه بعد میبرنت بخش بعد نی نی میارن اون لحظه ک همه دردهات یادت میره 😍😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پمپ درد رو ک میگن میره توی شیر و ب بچه ضرر داره

تیرماه 97 بعد از 10 .11 ماه اقدام ب کمک کلومیفن و لتروزول حامله شدم پوچ بود شهریور سقط شد😢خدایا ناامیدمون نکن😔22آبان 98 شروع دوباره.... خدایاشکرت که کنجد توو دلم کاشتی خودت برام حفظش کن دعا کنید قلب کنجدم تشکیل بشه باید هرروز آمپول انوکسان بزنم🙏قلب کنجدم تپید ❤️😍خدایا سالم بیاد بغلم این حس برای تمام زنای سرزمینم آرزو میکنم.💋💋💋💋💋دخترم دنیامه

من از امپول میترسم یعنی او سرماخوردگی ها اونقدر اذیت میشم تو سز نشدم کلش یک ربع نکشید 

مخصوصا برا من که یکم لکه داشتم هفته 38 بودم رفتم بیمارستان ضربان قلبش رو چک کنن ساعت 8.30 شب بود دکترم گفت جلو بیمارستانم بستری کنین آغا ما هیچی پیشمون نبود خلاصه من شوهرم رو فرستادم خونه ساک اینا بیاره منم کارهای بستری بکنم یهو پرستار گفت دکترت اتاق عمله بیا برو من بقیش رو انجام میدم اونقد بدو بدو شد همه چیز هیچ نفهمیدم چی شد یک ربع بعد کن و دخملی تو اتاق بودیم 

بي حسي بهتره يا بي هوشي ؟ 

هردورو تجربه کردم بی حسی رو بیشتر دوس داشتم بچمو همون لحظه دیدم اما بیهوشی منگ بودم بالا میوردم چیزی یادم نمیومد طول کشید تا بفهمم چی ب چیه

چشمت ب امضام افتاد برا شفای مامانم صلوات میفرسی💔🙏
عزيزم ميشه واسم نحوه ي استفاده از پمپ درد و توضيح بدي ؟ نميدونم چي هست و چطور ازش استفاده ميكنن  ...

عزيزم پمپ درد يك چيزي مثل سرم هست كه بعد از عمل داروهاي مسكن كم كم وارد بدن ميشه و درد رو كم ميكنه به خود بيمارستان بگي برات وصل ميكنن بعد از عمل .

منم انقدر ترس داشتم اول بی حسی از کمر کردن 

بعداز ترس فشارم پایین بود قلبم داشت وایمیستاد احساس میکردم نفسم بالا نمی یاد اونا هم بی هوشم کردم بیدار شدم نی نی دنیا امده بود بعدا فیلمشو دیدم گفتم کاش بیهوش نبودم اولین نفر میدیدمش

بعدپمپ درد داشتم تا سه روز شیر نداشتم احساس میکنم عوارض ایناست من 15 روز ِ سزارین شدم

به نظرم هرچی بیخیالتر باشی بهترِ

عزيزم ميشه واسم نحوه ي استفاده از پمپ درد و توضيح بدي ؟ نميدونم چي هست و چطور ازش استفاده ميكنن  ...

من۴بار سز شدم پمپ درد هم نداشتم شیاف دیکلوفناک استفاده کردم بی حسی از کمر خیلی خوبه فقط دکتر بیهوشی ات از این خنگا نباشه کارشو بلد باشه بعدم برای بار اول بلند شدن یه کوچولو سخته قبلش شکم بند ببند ک خییییلللیییی کارتو راحت میکنه از سوند و .... هم اصلااااااا نترس ریلکس باش عضله هات اسپاسم نکنه راااااحته راحت وصل میشه و جدا میشه 

با نظرم مخالفی باش ، ولی بی احترامی نکن   در ضمن وقتی مخالفی و ب خونم تشنه ایی و پر از عقده ایی ریپ نزن .... اوکی؟؟  
منم انقدر ترس داشتم اول بی حسی از کمر کردن  بعداز ترس فشارم پایین بود قلبم داشت وایمیستاد احسا ...

نه عوارض ترس و پمپ درد نيس

من هيچ كدوم اينارو نداشتم ولي شيرم ٥ روز طول كشيد تا اومد

خواهشا دست از سر كاربري من بردارين ، جانيار و مامان janan سابق هستم