2789
عنوان

سزارين 🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 1147 بازدید | 140 پست

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

تحربه خوبي داشتم بسي خرسندم از انتخابم اسپاينال بودم ولي شما ك انقدر ميترسي فكر كنم بيهوشت كنن

از بي هوشي ميترسم چون با استرس بي هوش ميشم ميترسم ديگه ب هوش نيام 😂

منم نوزده سالم بودم سزارین کردم سکته اخرو زدم مخصوصا اون سوند لعنتی که اولش میزنن و به هوش اومدن بعدش منو هم سر کردن هم بیهوش زجرکشیدم.کی هست عملت؟

الهی....گاهی....نگاهی(همه زندگیم دخترام)
مگه بیهوش نمیکنن؟؟ 😯😯😯😯😯😯😯😯😯

نه همه رو.دکتر بیهوشی نوعش رو مشخص می‌کنه که بیهوشی باشه یا بیحسی

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
قبل و بعدش حالت چطور بود ؟ مخصوصا قبلش ؛ بعدش ك تموم شده ديگه 😂

اصلا درد زایمان نداشتم بخاطر پارگی کیسه ای تو هفته۳۸ زایمان کردم.بسیار خوشحال و خندان وارد اتاق عمل شدم و با پرستار و تکنسین صحبت کردم.اونام هنگ کرده بودن ازین همه خوسحالیه من.سکانس بعدی چشم باز کردم خواهرمو دیدم با بچه تو بغلش😂

منم ب شدت ترسو بودم ب حدی ک ب دکترم میگفتم میشه از قبل ورود ب اتاق عمل قرص خواب بدین یا توی اتاق بیهوشم کنید ولی از شانس من کیسه اب سوراخ شد و مجبور شدم زود زایمان کنم و دکترم بهم گفت ک اگه الان بیهوش کنیم دارو ب بچه هم میرسه و مجبوریم بی حسی انتخاب کنیم اولش خیلی ترسیده بودم تا حدی و میلرزیدم. ولی بعدش  خیلی راضی بودم ک بی حسی بود و همون موقع پسرم و دیدم و اصلا هم اذیت نشدم

از بي هوشي ميترسم چون با استرس بي هوش ميشم ميترسم ديگه ب هوش نيام 😂

پس بزار بي حست كنن خيلي بهتره

هم درد و دير احساس ميكني

هم لحظه تولد بچتو از دست نميدي

خواهشا دست از سر كاربري من بردارين ، جانيار و مامان janan سابق هستم
من ٢ تا سزارين به فاصله خيلي كم داشتم با بيهوشي اصلا هم اذيت نشدم بعد از عمل پمپ درد بگير ، بعد از س ...

عزيزم ميشه واسم نحوه ي استفاده از پمپ درد و توضيح بدي ؟ نميدونم چي هست و چطور ازش استفاده ميكنن