2789
عنوان

سزارين 🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 1147 بازدید | 140 پست
وقتی انقد راحت بچه ات تو کانال زایمان بوده قبلش هم شرلیطش بوده،بریچ هم بود چرا اصرار به سزارین داشتی

من 38هفته و 2روز سزارین شدم از اولم بچم بریچ بود و مجبور به سزارین شدم. دقیقا شب قبل از زایمانم یهو شکمم اومد پایین بچم نچرخیده بود بلکه سر خورده بود اومده بود پایین.منم فکر مبکردم بخاطر سنگین شدنمه!!فرداش که برای زایمان رفتم وقتی دکترم رو دیدم و بهش گفتم وحشت کرد اورژانسی منو فرستادن اتاق عمل

🖤

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

يه چيز ديگه هم ك رو حجم شير تاثير داره خوابه سعي كن شبا خواب خوبي داشته باشي روزا شير خودتو بده شب ...

اخخ تپل نمیشه با شیرخشک خواب اصلا تعطیله چون بیدارش میکنم شیربدم مگه دیگه میخوابه تا شیرخشک بخوره میخوام چند روز گریه هاشو تحمل کنم فقط سینه بگیره ترکش بدم 

البته به زور 30 سی سی از شیرمو میدوشم با شیشه میدم

ولی من بیهوش بود اصلا حالت تهوع نداشتم چون باید قبلش ناشتا باشی بعدشم 12 ساعت هیچی نمیخوری حتی اب تق ...

اون موقع ک سه نفر و دیدم ک با حالت تهوع بهوش میومدن. حتی جاریم با سردرد و حالت تهوع بهوش اومده بود شاید ب سیستم بدنی هم ربط داره

اره بریده میشه

سزارینم مثل عمل اپاندیسم بنظرت خوب میشه؟؟ اگه مثل همون باشه که عالیه

منم به زودی مـــآدَر میـــشـــم به لطف خدای مهربونم✨💛🌙یه روزی میرسه که وقتی خورشید میاد و بهم سلام میکنه من وتو و بابایی رو با هم میبینه آلوچه کوچولوی من!👸🏻👼🏻🤴🏻الوچه کوچولوی من کاش زودتر بیایی تا مامان عذاب نکشه بخاطر دوریت،بیا تا ببوسمت،بوتو نفس بکشم،بغلت کنم،موهاتو‌ شونه کنم،نوازشت کنم قول میدم مامان خوبی باشم تو فقط بیا جان دلم….

وای منم سوند بهم وصل شدم دوست داشتم سریع بی حس بشم خیلی سوزش داشت خیلی همه اینا کنار اولین بار که ق ...

دقیقا منم گفتم سوند بهم وصل کردن لرز و سوزش تو اون منطقه منو گرفت تا وقتی سر شدم دیگه انگار دنیا مال من بود ولی من به دارو بی حسی واکنش نشون دادم سر نشدم بیهوشمم کردن فک کن دوتا ماده سری و بیهوشی باهم گرفتم به هوش که اومدم از درد داشتم میمیردم ناله میزدم وحشتناک تا چندماه فقط کوفتو زهرمارخوردم تا این موادا ازبدنم بره بیرون چه روزای سختی بود الانم باردارم خدا بهم رحم کنه 

الهی....گاهی....نگاهی(همه زندگیم دخترام)
چرا بابا خیلی مراقب بودم وقتی بخیه هامو کشیدم سالم بدون ذره ای التهاب بود سه هفته بعدش اینجورب شد رف ...

واي الهي بميرم 😰😰😰

خواهشا دست از سر كاربري من بردارين ، جانيار و مامان janan سابق هستم
سزارینم مثل عمل اپاندیسم بنظرت خوب میشه؟؟ اگه مثل همون باشه که عالیه

اره عزیزم راحته شیاف بزار درد نکشی مراقبت از بخیه هات مهمه و دکتر خوب مخصوصا اگه الان تو اوضاع کرونااگه بخاین زایمان کنین

من۴بار سز شدم پمپ درد هم نداشتم شیاف دیکلوفناک استفاده کردم بی حسی از کمر خیلی خوبه فقط دکتر بیهوشی ...

عزيزم من مشكل واژينيسم دارم واس همين از سوند خيلي ميترسم 

بچها من تو ده سالگی عمل اپاندیس کردم خیلی خوب راحت بود ینی سزلرینم خوب میشه برام؟ مثل همون عمل اپان ...

7 لايه بريده ميشه

خواهشا دست از سر كاربري من بردارين ، جانيار و مامان janan سابق هستم
اره عزیزم راحته شیاف بزار درد نکشی مراقبت از بخیه هات مهمه و دکتر خوب مخصوصا اگه الان تو اوضاع کرونا ...

اینکه میگن سزارین افتادگی رحم میاره و چسپندگی درسته؟؟؟

افتادگی فک کنم بستگی ب دفعات زایمان داره

منم به زودی مـــآدَر میـــشـــم به لطف خدای مهربونم✨💛🌙یه روزی میرسه که وقتی خورشید میاد و بهم سلام میکنه من وتو و بابایی رو با هم میبینه آلوچه کوچولوی من!👸🏻👼🏻🤴🏻الوچه کوچولوی من کاش زودتر بیایی تا مامان عذاب نکشه بخاطر دوریت،بیا تا ببوسمت،بوتو نفس بکشم،بغلت کنم،موهاتو‌ شونه کنم،نوازشت کنم قول میدم مامان خوبی باشم تو فقط بیا جان دلم….

دقیقا منم گفتم سوند بهم وصل کردن لرز و سوزش تو اون منطقه منو گرفت تا وقتی سر شدم دیگه انگار دنیا مال ...

عزیزم من دوتاش کردن پمپ درد بگیر این دفعه انشاالله خدا کمکت میکنه استرس نداشته باش