2789
عنوان

سزارين 🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 1147 بازدید | 140 پست
اینکه میگن سزارین افتادگی رحم میاره و چسپندگی درسته؟؟؟ افتادگی فک کنم بستگی ب دفعات زایمان داره

انشالله که عوارض نمیاد سراغت به خیلی چیزا بستگی‌داره انرژی منفی به خودت نده 

اخخ تپل نمیشه با شیرخشک خواب اصلا تعطیله چون بیدارش میکنم شیربدم مگه دیگه میخوابه تا شیرخشک بخوره می ...

ببين بچه منم نميخوابيد شبا 

دكتر بهم گفت اينكارو كنم

گفت من بايد شبا بخابم وگرنه شيرم خيلي كم ميشه

خواهشا دست از سر كاربري من بردارين ، جانيار و مامان janan سابق هستم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخخ تپل نمیشه با شیرخشک خواب اصلا تعطیله چون بیدارش میکنم شیربدم مگه دیگه میخوابه تا شیرخشک بخوره می ...

وزن بچه بايد نرمال باشه

شير اگه قوت نداشته باشه چه فايده داره اخه

انقدر ب خودت احساس گناه نده

خب مگه سينتو نميخوره چرا ميدوشي؟؟؟

بزار سينتو بخوره مكيدن باعث ميشه شيرت زياد شه

واي الهي بميرم 😰😰😰

خدا نکنه عزیزم. من از بدشانسیم هم بارداریم سخت بود هم زایمانم هم شیردهیم هرروز یه داستانه😓فکرکن یه ماه پیش یهو چشمام ورم کرد و به خارش شدییدی افتاد ینی دیوونه شده بودم اصلا قابل تحمل نبود خلاصه رفتم پیش متخصص چشم بعد از دیدن چشمام گفت التهاب شیردهی هست که خیلی مورد نادریه بین زنان شیرده!! کلی قطره و شامپو داد گفت اگه بااینا خوب نشد باید حتما بچه رو از شیر بگیری چون منجرب نابینایی میشه😓دو هفته استفاده کردم داروهارو و شکر خدا رفع شد 

🖤
اینکه میگن سزارین افتادگی رحم میاره و چسپندگی درسته؟؟؟ افتادگی فک کنم بستگی ب دفعات زایمان داره

نه بابا طبيعي افتادگي مياره

وزن بچه بايد نرمال باشه شير اگه قوت نداشته باشه چه فايده داره اخه انقدر ب خودت احساس گناه نده

امیدوارم خدا کمکم کنه اطافیانم حرفی بهم نزنن

موقع زایمان که خواهرشوهرم داشتم درد میکشیدم دفعه اول که راه رفتم امده بهم میگه اگر طبیعی زایمان کرده بودی درد نداشت انقدر ناراحت شدم حالا خودش مجردِ 

سر شیرمم حوصله حرف ندارم

خب بعضیا بدنشون طوری نیست که طبیعی باشع یا بچه شرایطتش رو ندارع بعضیام میترسن دیگه 

اره اونا که هیچ

من موندم اونایی که میترسن و ترس بی مورد دارن چطور میتونن با اراده برن زیر تیغ جراح برای بینی و پروتز و هزار تا چیز اما برا لذت بخش ترین حس دنیا این ریسک رو به جون نمیخرن

البته تجربه دیگران هم مهمه انقد از دردای طبیعی میگن از حسناش نمیگن

هم طبیعی هم سزارین حسن و عیب داره اما در مورد طبیعی فقط بدی هاش گفته میشه

رفیقم بود