2789
عنوان

سزارين 🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 1147 بازدید | 140 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

امیدوارم خدا کمکم کنه اطافیانم حرفی بهم نزنن موقع زایمان که خواهرشوهرم داشتم درد میکشیدم دفعه اول ک ...

بذار حرف بزنن

در هر صورتی یک‌حرف برای گفتن وجود داره

من طبیعی بودم عذر میخوام اینو میگم خواهرشوهرام پشتم میگفتن ادم نیست که مثل خر زور زده تا بزاد

رفیقم بود 
خدا نکنه عزیزم. من از بدشانسیم هم بارداریم سخت بود هم زایمانم هم شیردهیم هرروز یه داستانه😓فکرکن یه ...

خدارو شكر عزيزم

باورت ميشه هنوز هنگتم

براي خودت صدقه بزار گلم

ان شاءالله ك بلا ب دور باشه ازت

خواهشا دست از سر كاربري من بردارين ، جانيار و مامان janan سابق هستم
بذار حرف بزنن در هر صورتی یک‌حرف برای گفتن وجود داره من طبیعی بودم عذر میخوام اینو میگم خواهرشوهرا ...

دور از جون نمیدونم چرا همه فکر میکنن میتونن جای کسی باشن هرکس شرایطش و بدنش یه جورِ

امیدوارم خدا کمکم کنه اطافیانم حرفی بهم نزنن موقع زایمان که خواهرشوهرم داشتم درد میکشیدم دفعه اول ک ...

پودر گالاکتومید بگیر هرروز دو بار بریز تو آب هویج و با یه قزص شیر افزا بخور. تضمینی شیرت زیاد و قوی میشه. 

نی نی اگه به شیشه عادت کنه دیگه محاله سینتو بگیره. درضمن شبا از ساعت 12تا 4 صبح خوب شیرش بده چون شیر بیشتر تولید میشه. 

🖤

ول كن ديگران حرف زياد ميزنن

خاك تو سرشون

منم سر شيردهي خيلي زر زياد شنيدم

ولي دايورت كردم

بيخيال من الان دور و برم هر چي ميبينم زايمان كردن دارن در كنار شيرشون ب بچه كمكي هم ميدن

چون شيراي مادرا الان قوت قديمو نداره

از بس غذاهامون بد شده

خواهشا دست از سر كاربري من بردارين ، جانيار و مامان janan سابق هستم
پودر گالاکتومید بگیر هرروز دو بار بریز تو آب هویج و با یه قزص شیر افزا بخور. تضمینی شیرت زیاد و قوی ...

پودر گرفتن ولی قطره شیرافزا دارم قرص ندارم 

امیداورم انشاالله بشه حتما این.ارو میکنم 

خدارو شكر عزيزم باورت ميشه هنوز هنگتم براي خودت صدقه بزار گلم ان شاءالله ك بلا ب دور باشه ازت

نمیدونم اصلا چرا اینجوری شد تازه یه ماهه من یکم سرحال شدم. 

فدای تو ببخش اگه شمارو هم ناراحت کردم. 

🖤
دور از جون نمیدونم چرا همه فکر میکنن میتونن جای کسی باشن هرکس شرایطش و بدنش یه جورِ

پس بیخیال باش

من خودم شیرم خیلی کم بود

اتقد شبا تا صبح گریه میکردم که مادر بدی هستم و لیاقت ندارم شیر بدم

تازه دخترمم یه سینه امم نمیگرفت خودمو کشتم هر دو سینه ارو بدم

شیر خشکم دادم چون شیرم‌تحت هیچ شرایطی زیاد نشد

بنظرم دووقطره شیر خودتو بده بدون استرس تا یه دنیا شیر بدی با استرس

الان پشیمونم برا اون شبا و غصه ها و گریه هام

پس به نی نی حال کن آخرشم نهایتا میشه شیر خشکی

مهم اینه خودت میخواستی شیر مادر بدی اما نشد

رفیقم بود 
ول كن ديگران حرف زياد ميزنن خاك تو سرشون منم سر شيردهي خيلي زر زياد شنيدم ولي دايورت كردم بيخيال ...

درستِ ممنونم از راهنماییتون امیدوارم همگی خوشحال و سلامت باشید و هرکس زایمان در پیش داره عالی باشِ براش با بچه سالم و ناز

شبتون بخیر