2777
2789
عنوان

علائم هاتون قبل مثبت شدن بی بی چک چی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 78037 بازدید | 159 پست
تو نت سرچ کنی میبینی خیلیا در باره ی این موصوع تاپیک زدن تک و توک ادمای بیسوادم میان نطر میدن.اینا ه ...

خیلی هم شعورو شخصیت خودشون رو به رخ میکشن. ممنون عزیزم حالا که من انجام دادم و دستم به چیزی برخورد نکرد حالا توکل بخدا برام دعا کنین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نوشته بود ایستاده.یک پارو باید بزاری رو سطح بلند مثل صندلی

سلام منم ٥ روز ديگه ب موعدم مونده چندوقته گاهي زيردلم دردميگيره با كمرم وگاهي ميزنه ب پام..ديروز حال عصبي بدي داشتم ك بيخود گريه هم كردم گاهي گر ميگرفتم از گرما با دستاي سرد و نفسك سنگين بود..ميشه اينا از علائم بارداري باشه..ميشه جوابما بدين..

خیلی هم شعورو شخصیت خودشون رو به رخ میکشن. ممنون عزیزم حالا که من انجام دادم و دستم به چیزی برخورد ن ...

انشاالله توکلت بخدا.انشاالله که هستی

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند
سلام منم ٥ روز ديگه ب موعدم مونده چندوقته گاهي زيردلم دردميگيره با كمرم وگاهي ميزنه ب پام..ديروز حال ...

بله عزیزم دقیقا اینا علایم بارداریه.منم یه دفعه پاهام درد میکرد .اول گرمم میشد بعد نصف شب لرز میکردم خیلی برام تعجب داشت هیچوقت اینجور نمیشدم.نوک سینه هامم خیلی حساس شده بود دست میزدم درد میکرد.نوک سینه هام تیره شده.اشتهامم خیلی زیاد شده بود.صعف داشتم

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند
بله عزیزم دقیقا اینا علایم بارداریه.منم یه دفعه پاهام درد میکرد .اول گرمم میشد بعد نصف شب لرز میکردم ...

اول بگم ك از ذوق گريم گرفت ايشالله ك هميني ك شما ميگي باشه..ولي من اصلا نوك سينم حساس نشده .! فقط همون دردا وحسايي ك گفتم

اول بگم ك از ذوق گريم گرفت ايشالله ك هميني ك شما ميگي باشه..ولي من اصلا نوك سينم حساس نشده .! فقط هم ...

این تست رو انجام ندادی؟ منم سينم اصلا حساس نشده تازه هرماه درد داشت اینماه نه

تستي ك گفتن چقد انگشت بايد بره داخل؟؟؟

عزیزم تو حالت عادی انگشت اشاره رو که وارد کنی میتونی دهانه ی رحمت  رو لمس کنی.نزدیک پریودی این فاصله کمتر میشه چون رحم پایینتر میاد و اماده ی دوران پریودی میشه.اما اگر کسی باردار باشه دقیقا یکروز بعد از لقاح رحم میچرخه و میره بالا.اینو کامل میتونی تو دانشنامه های معتبرتو گوگل هم سرچ کنی.وقتی نزدیک روزای پریودی نتونستی دهانه ی رحمت رو لمس کنی و فقط یه چیر گرد مانند حس کردی شک نکن که بارداری

این تست رو انجام ندادی؟ منم سينم اصلا حساس نشده تازه هرماه درد داشت اینماه نه

نه ميترسم بزنم خودما ناكار كنم..!😜

منم حساس نشده اصلا ولي علائمي ك گفتم تاحالا اصلا نداشتم..روز تخمك گزاريمم ك خيلي درد داشتم انقد ك گفتم الان پريود ميشم.اصلا تاحالا اينجور نبودم فقط روز اول پريودي درد داشتم