2777
2789
عنوان

علائم هاتون قبل مثبت شدن بی بی چک چی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 78037 بازدید | 159 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول بگم ك از ذوق گريم گرفت ايشالله ك هميني ك شما ميگي باشه..ولي من اصلا نوك سينم حساس نشده .! فقط هم ...

انشاالله که بارداری عزیزم توکلت به خدا باشه تو این دوره اصلا نازایی تقریبا به صفر رسیده فقط ما بنده ها صبرمون کمه 

امیدت بخدا باشه انشاالله هستی.

بخدا قسم اینی که میگم عین واقعیته.یکی از فامیلامون خانم باردار نمیشد چند باری دکتر رفت اما دکتر گفته بود شما یه بیماری وراثتی دارین که فقط با روشهای ازمایشگاهی میتونید باردار بشی اما چون هزینه ش زیاد بود و شوهرش پولشو نداشت بخیال بود.حتی خواهر این خانم هم چقدر هزینه کرد شاید بالای صدمیلیون تا بالخره باردار شد.اما این خانم قید بچه رو زد.در کمال ناباوری بعد از ۱۹ سال بدون هیچ دواو درمونی خدا بهش یه پسر خوشکل داد.حتی تا قبل اینکه صدای قلب بچه شوبشنوه همش میگفت نه من حامله نیستم حتما عده در اوردم.الان ماشاالله پسرش دوسالشه و اونقدر خوشکله که خدا میدونه.همه ی دکترا جوابش کرده بودن میگفت یکیشون گفته خانم بزار خیالتو راحت کنم این دیوار حامله میشه ولی شما نمیشین

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند
بسلامتی عزیزم.فکر کنم نی نی هامون همسنن.منم امروز ۹ روز از موعدم گدشته.امروز از دادم.شما میدونی چه م ...

و همچنین احتمالا نی نی منم همسن نی نی شما باشه

منم 9 روز از وقت پریودم گذشته  ولی هنوز مطمئن نیستم آخه بیرون نمیرم اصلا بیبی چک نخریدم هنوز

پیجم @Shaynis_Lady معرفی کتاب: دزیره، بازمانده، صد سال تنهایی، ناطور دشت، دروغگویی روی مبل، مغازه خودکشی، سگ ولگرد، دارالمجانین، بوف کور، تادیب، زن زیادی، سه قطره خون، بازگشت، دنیای ناتمام، چهل و یکم، من پیش از تو، چشمهایش، آسو، بیکران تنهایی، وقتی نیچه گریست، شازده کوچولو، مسخ، مدیر مدرسه، زنده به گور، بنجامین باتن، مکالمه با یک گاو پرست، بادبادک باز، هزارخورشیدتابان، قلعه حیوانات، دختری که رهایش کردی، ورونیکا تصمیم میگیرد بمیرد، جنایت و مکافات، کیمیاگر...

انشاالله که بارداری عزیزم توکلت به خدا باشه تو این دوره اصلا نازایی تقریبا به صفر رسیده فقط ما بنده ...

دوست خوبم ممنون از حرفاي قشنگي ك زدي..

توروخدا الان برام دعا كن خدا بهم ي دختر سالم وصالح بده.بهش فكرميكنم حس ميكنم ي ارزوي محاله..اسمم زهراست اگه ميشه برام دعا كن

نه ميترسم بزنم خودما ناكار كنم..!😜 منم حساس نشده اصلا ولي علائمي ك گفتم تاحالا اصلا نداشتم..روز تخ ...

چقدر عالیی بنطرم بارداری خبرشو حتما بده خوشحال میشم

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند
و همچنین احتمالا نی نی منم همسن نی نی شما باشه منم 9 روز از وقت پریودم گذشته  ولی هنوز مطمئن ن ...

ای جانم انشاالله .چطور تحمل میکنی بابا یا خودت با ماسک و دستکش برو بگیر یا بگو شوهرت بگیره خوب تحمل داری

دوست خوبم ممنون از حرفاي قشنگي ك زدي.. توروخدا الان برام دعا كن خدا بهم ي دختر سالم وصالح بده.بهش ف ...

فدای تو عزیزم.چشم هرچند که من لیاقت ندارم اما میگن زن باردار دعاش زودتر اثر میکنه انشاالله که خدا به همین زودی دل شما و همه ی منتطرا رو شاد کنه.بخدا لحطه ای که تستم مثبت شد همون لحظه از خدا خاستم دل همه رو شاد کنه و این لحظه رو ببینن

ای جانم انشاالله .چطور تحمل میکنی بابا یا خودت با ماسک و دستکش برو بگیر یا بگو شوهرت بگیره خوب تحمل ...

آخه من اقدام نداشتم.برناممون واسه تابستون بود.میخواستم بچم بهار 1400 بدنیا بیاد.

الان هم خوشحالم هم ناراحت. اگه باردار باشم خواست خدا بوده.

حس عجیبیه

تو این وضعیت کرونا چطوری باید برم دکتر و سونو و ...

خیلی استرس دارم

پیجم @Shaynis_Lady معرفی کتاب: دزیره، بازمانده، صد سال تنهایی، ناطور دشت، دروغگویی روی مبل، مغازه خودکشی، سگ ولگرد، دارالمجانین، بوف کور، تادیب، زن زیادی، سه قطره خون، بازگشت، دنیای ناتمام، چهل و یکم، من پیش از تو، چشمهایش، آسو، بیکران تنهایی، وقتی نیچه گریست، شازده کوچولو، مسخ، مدیر مدرسه، زنده به گور، بنجامین باتن، مکالمه با یک گاو پرست، بادبادک باز، هزارخورشیدتابان، قلعه حیوانات، دختری که رهایش کردی، ورونیکا تصمیم میگیرد بمیرد، جنایت و مکافات، کیمیاگر...

آخه من اقدام نداشتم.برناممون واسه تابستون بود.میخواستم بچم بهار 1400 بدنیا بیاد. الان هم خوشحالم هم ...

انشاالله هرچی خیرو صلاحه همون بشه.

اگه نبودی که هیچ اما اگه بودی که شماهم مثل اینهمه خانم باردار بد به دلت راه نده.هیچی بدون حکمت خدا نمیشه

فدای تو عزیزم.چشم هرچند که من لیاقت ندارم اما میگن زن باردار دعاش زودتر اثر میکنه انشاالله که خدا به ...

من باز تست کردم🤣ولی از کنار سمت چپ دستم یه چیزی رو لمس کرد وای نمیدونم اون چی بود دارم دیونه میشم

من باز تست کردم🤣ولی از کنار سمت چپ دستم یه چیزی رو لمس کرد وای نمیدونم اون چی بود دارم دیونه میشم

من پام گذاشتم روي صندلي ،يه چيزي گرد كوچك لمس كردم..بعد نشستم و انجام دادم به هيچي نخور دستم..يعني چي الان؟؟

عزیزم تو حالت عادی انگشت اشاره رو که وارد کنی میتونی دهانه ی رحمت  رو لمس کنی.نزدیک پریودی این ...

دوباره امتحان کردم من اون ته مها دنبالش بودم نگو اومده پایین و من فک نمیکردم اینه