2777
2789
عنوان

علائم هاتون قبل مثبت شدن بی بی چک چی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 78128 بازدید | 159 پست
😂😂😂😂😂😂چرا ترس نداره که.انشاالله باردار بشی این ماماها ببین هر بار با چه شدتی معاینه میکنن😁

کجایی میشه بیای تست کردم به چیزی نخورد البته خوابیده نه ایستاده ما زنا چه کارایی که نمیکتیم🤭

شما قبل موعدتون هم این علائم داشتین؟ 

من ۲۰ روز این حالتا رو داشتم 

الهی خوشی هم قدم باشه باتو ...الهی که چشمام نبینه غماتو ...الهی نبینم که بی تکیه گاهی ... فقط شادیاتو ببینم الهی  ❤🌸🌹🌺      میشه برا سلامتی پسرم 🐣 و ظهور امام زمان (عج) دو تا صلوات بفرستی... مرسی😍😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بسلامتی عزیزم.فکر کنم نی نی هامون همسنن.منم امروز ۹ روز از موعدم گدشته.امروز از دادم.شما میدونی چه م ...

ای جون دلم 🥰

من شنبه دارم میزم دکتر زنان 🥰

گروه رز صورتی وزن شروع ۶۰.۵ چی باید بنوبسم توی امضام؟
بسلامتی عزیزم.فکر کنم نی نی هامون همسنن.منم امروز ۹ روز از موعدم گدشته.امروز از دادم.شما میدونی چه م ...

بچه اولته؟ 

من بچه اوله🥰😊

گروه رز صورتی وزن شروع ۶۰.۵ چی باید بنوبسم توی امضام؟
سلام 

سلام عزیزم صبحت بخیر خوبی چه خبر بی بی زدی انشاالله که خوش خبر باشی

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند
سلام نه نزدم ولی اون تستی که گفتی رو انجام دادم 

اره دیدم خیلی خوشحال شدم انشاالله که درست در میاد.

تاپیکات قفل بود محبور شدم فقط جواباتو لایک کنم

انشاالله که بارداری حتما خبرشو بهم بده سراپا مشتاقم 

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند
یه تاپیکم زدم در موردش کلی همه تعجب کردن و بدوبیراه گفتن😐

تو نت سرچ کنی میبینی خیلیا در باره ی این موصوع تاپیک زدن تک و توک ادمای بیسوادم میان نطر میدن.اینا هنوز نمیدونن که فاصله ی دهانه ی رحم تا واژن چقدره😂😂😂

دکترای زنان و ماماها همیشه موقع معاینهو زایمان از این روش استفاده میکنن.اصلا معلوم نیست اینهمه تو مجازی هستن چرا یکم اطلاعات نمیگیرن.

ولشون کن ادمای سطحی همیشه همه جا هستن

مرسی عزیزم باید نشسته انجام می‌دادم یا ایستاده

نوشته بود ایستاده.یک پارو باید بزاری رو سطح بلند مثل صندلی