2777
2789
عنوان

سابلیمینال🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 29 پست
گفتین ژن تغییر میکنه مثلا😕😕 من حرف خودتونو گفتم!چیز جدیدی بهش اضافه نکردما! ب هر روی قرار نبست ه ...

مثلا, یعنی انکاری, فکر کنم ساده ترین نکته ادبیاتی باشه ک همه استفاده میکنن

بله و من قبول ندارم برامم فرقی نداره کی قبول داره

بعضیا حرف زدن بلد نیستن کاش حداقل حرف نزدن بلد بودن🙄😒.  من تمایلی ندارم قضاوت های بعضی کاربرا رو درباره خودم بدونم لطفا اگه نظری درباره من و نظراتم دارید برای خودتون نگه دارید حق با شماست نیازی نیست وقتتونو تلف کنین
عزیزم فایل هاشو از کجا دانلود میکنی 

از چند تا کانال تو تلگرام که رایگان میذارن اصلا نمیخاد هزینه کتی هرچی بخای رایگانش هست تو یوتیوب هم هس 

دنیا پر از تباهیست! نه بخاطر وجود ادم های بد،بلکه بخاطر سکوت آدم های خوب.... وقتی برنامه های شعبده بازی را نگاه میکنم متوجه نکته خوبی میشوم: مردم برای کسی دست میزنند که گیجشان میکند نه آگاهشان!.....ناپلئون بناپارت🌈

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مثلا, یعنی انکاری, فکر کنم ساده ترین نکته ادبیاتی باشه ک همه استفاده میکنن بله و من قبول ندارم برام ...

من اصلا انتظاری ندارم ک اعتقادی داشته باشین ک البته نوشتم تو تاپیکمم ک هرکسی اعنقادی داره☺️اصول ی تاپیکو وقتی میایم توش بهتره رعایت کنیم.انتظار دارم مودبانه ج بدین جوری ک انگار دشمن من نیستین😐

پاداش ایمان(قانون جذب) و تجسم خلاق،ظهورش تو زندگیته  
من اصلا انتظاری ندارم ک اعتقادی داشته باشین ک البته نوشتم تو تاپیکمم ک هرکسی اعنقادی داره☺️اصول ی تا ...

😒چی شده مگه؟ شما انگار دعوا داری گفتم برام فرقی نداره 

فرافکنی درست نیس عزیزم

بعضیا حرف زدن بلد نیستن کاش حداقل حرف نزدن بلد بودن🙄😒.  من تمایلی ندارم قضاوت های بعضی کاربرا رو درباره خودم بدونم لطفا اگه نظری درباره من و نظراتم دارید برای خودتون نگه دارید حق با شماست نیازی نیست وقتتونو تلف کنین
@فرمیسک۰۰    میگی عزیزم حاصل تحقیقاتتو بهم؟🙂

سلام عزیزم ، من دوسالیه که با ساب اشنایی دارم و اکثر ساب هام رو از یه کانال معتبر دان میکنم ، سال پیش فایل اعتماد بنفس گوش دادم نتیجه گرفتم ، و شبیه شدن که به یه نفر که بینی و اینا یکم تغییر کرده بود ولی ول کردم و گوش ندادم ، الانم چند ماهی میشه که از ساب استفاده نکردم ، ولی مواظب باش سابی که گوش میکنی معتبر باشه اصلا به حرفایی که میگن اگه فارسی نباشه گوش نکن چون ضمیر ناخوداگاه نامحدوده و به همه ی زبان ها مسلط !❤

{POI^means peace of ارامش از من آغاز میشود 
گفتین ژن تغییر میکنه مثلا😕😕 من حرف خودتونو گفتم!چیز جدیدی بهش اضافه نکردما! ب هر روی قرار نبست ه ...

اره ژن تغییر میکنه دیگه ، مثلا تغییر رنگ چشم باید اون دنای رنگ مثلا قهوه ای تغییر کنه دیگه

سلام عزیزم ، من دوسالیه که با ساب اشنایی دارم و اکثر ساب هام رو از یه کانال معتبر دان میکنم ، سال پی ...

سلام گلم

خیلی لطف کردی ک تجربیاتتو ب من گفتی🥰🥰

اره گلم سابم مژمینه مرسی ک بهم گفتی😍😍

چ قدر عالی بابت اعتماد ب نفستون 👌🏻تبریک میگم ب شما😘

واقعا ممنونم 👌🏻👌🏻👌🏻زحمت کشیدین

اره ژن تغییر میکنه دیگه ، مثلا تغییر رنگ چشم باید اون دنای رنگ مثلا قهوه ای تغییر کنه دیگه

اره عزیزم میدونم

حرف ایشونم تکرار کردم گفتن من کی گفتم😅گفتم این جمله

مهربون❤️

سلام گلم خیلی لطف کردی ک تجربیاتتو ب من گفتی🥰🥰 اره گلم سابم مژمینه مرسی ک بهم گفتی😍😍 چ قدر عا ...

خواااهش عزیزدلم ، بازم اگه سوالی داشتی بپرس😍😘

خواااهش عزیزدلم ، بازم اگه سوالی داشتی بپرس😍😘

ميشه ايدى كانال بدى؟

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد

نیلوفر خانم مثل اینکه سوءتفاهمی پیش اومده 

من از طریق تلگرام براتون وویس گذاشتم 

چون سر نمی‌زنم اونجا نمی‌دونم خوندید یا خیر 

بهرحال بازهم عذرخواهی بنده رو پذیرا باشید

پَرسه در مِه
نیلوفر خانم مثل اینکه سوءتفاهمی پیش اومده  من از طریق تلگرام براتون وویس گذاشتم  چون سر ...

سلام اقا فرشاد

والا خود شیطونش ب من گفت🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

امام از دست این بچه ها نه ندیدم هنوز سر میزنم الان 

نه بابا این چ حرفیه اصلا شما مقصر نبودین