گفتین ژن تغییر میکنه مثلا😕😕 من حرف خودتونو گفتم!چیز جدیدی بهش اضافه نکردما! ب هر روی قرار نبست ه ...
مثلا, یعنی انکاری, فکر کنم ساده ترین نکته ادبیاتی باشه ک همه استفاده میکنن
بله و من قبول ندارم برامم فرقی نداره کی قبول داره
بعضیا حرف زدن بلد نیستن کاش حداقل حرف نزدن بلد بودن🙄😒. من تمایلی ندارم قضاوت های بعضی کاربرا رو درباره خودم بدونم لطفا اگه نظری درباره من و نظراتم دارید برای خودتون نگه دارید حق با شماست نیازی نیست وقتتونو تلف کنین
از چند تا کانال تو تلگرام که رایگان میذارن اصلا نمیخاد هزینه کتی هرچی بخای رایگانش هست تو یوتیوب هم هس
دنیا پر از تباهیست! نه بخاطر وجود ادم های بد،بلکه بخاطر سکوت آدم های خوب.... وقتی برنامه های شعبده بازی را نگاه میکنم متوجه نکته خوبی میشوم: مردم برای کسی دست میزنند که گیجشان میکند نه آگاهشان!.....ناپلئون بناپارت🌈
بعضیا حرف زدن بلد نیستن کاش حداقل حرف نزدن بلد بودن🙄😒. من تمایلی ندارم قضاوت های بعضی کاربرا رو درباره خودم بدونم لطفا اگه نظری درباره من و نظراتم دارید برای خودتون نگه دارید حق با شماست نیازی نیست وقتتونو تلف کنین
سلام عزیزم ، من دوسالیه که با ساب اشنایی دارم و اکثر ساب هام رو از یه کانال معتبر دان میکنم ، سال پیش فایل اعتماد بنفس گوش دادم نتیجه گرفتم ، و شبیه شدن که به یه نفر که بینی و اینا یکم تغییر کرده بود ولی ول کردم و گوش ندادم ، الانم چند ماهی میشه که از ساب استفاده نکردم ، ولی مواظب باش سابی که گوش میکنی معتبر باشه اصلا به حرفایی که میگن اگه فارسی نباشه گوش نکن چون ضمیر ناخوداگاه نامحدوده و به همه ی زبان ها مسلط !❤