جان واقعیه عزیزم چیزی نیست همون تلقینه فقط با تکرار بالا
دنیا پر از تباهیست! نه بخاطر وجود ادم های بد،بلکه بخاطر سکوت آدم های خوب.... وقتی برنامه های شعبده بازی را نگاه میکنم متوجه نکته خوبی میشوم: مردم برای کسی دست میزنند که گیجشان میکند نه آگاهشان!.....ناپلئون بناپارت🌈
متلا میگه ی مدت طولانی هی به خودت با جملات مختلف بگو موهام چقدر زیبا و بور شده
بعد یه مدت بور میشه 😑ژن تغییر میکنه مثلا 😑😑
بعضیا حرف زدن بلد نیستن کاش حداقل حرف نزدن بلد بودن🙄😒. من تمایلی ندارم قضاوت های بعضی کاربرا رو درباره خودم بدونم لطفا اگه نظری درباره من و نظراتم دارید برای خودتون نگه دارید حق با شماست نیازی نیست وقتتونو تلف کنین
عزیزم نتیجه گرفتی از مورد خاصیش؟ یا کسیو دیدی از دوستی اشنایی؟ اره خودم هم همین حسو دارم ۸۰ درصد ق ...
من خودم اره رنگ چشم دارم کار میکنم و پوست و هوش زبان اره نتیجه دیدم از بعضیاش ولی خیلیا دیدم کامل نتیجه دیدن مهم باوره و مداومت
دنیا پر از تباهیست! نه بخاطر وجود ادم های بد،بلکه بخاطر سکوت آدم های خوب.... وقتی برنامه های شعبده بازی را نگاه میکنم متوجه نکته خوبی میشوم: مردم برای کسی دست میزنند که گیجشان میکند نه آگاهشان!.....ناپلئون بناپارت🌈
ببین من تو رشتم ژنتیک خیلی داشتم😄تا حدودی رشته ی ارشدمم ربط داره بهش😀 البته ک این اپی ژنتیک ...
نگفتم ب ژن ربط داره 😑😒ارتباط رشتتونم با این موضوع متوجه نشدم
منم رشتم به ژنتیک نزدیکه واسه همین میگم ارتباط و امکان نداره
بعضیا حرف زدن بلد نیستن کاش حداقل حرف نزدن بلد بودن🙄😒. من تمایلی ندارم قضاوت های بعضی کاربرا رو درباره خودم بدونم لطفا اگه نظری درباره من و نظراتم دارید برای خودتون نگه دارید حق با شماست نیازی نیست وقتتونو تلف کنین