2777
2789
عنوان

سابلیمینال🙂

264 بازدید | 29 پست

سلام 

دوستانی ک تجربه دارن

یا اعتقاد دارن

میشه تجربیاتشونو بگن بهم☺️چ سابلیمینالی؟

الکیه

چرته

اله بله

نه😃

با تشکر

پاداش ایمان(قانون جذب) و تجسم خلاق،ظهورش تو زندگیته  

جان واقعیه عزیزم چیزی نیست همون تلقینه فقط با تکرار بالا

دنیا پر از تباهیست! نه بخاطر وجود ادم های بد،بلکه بخاطر سکوت آدم های خوب.... وقتی برنامه های شعبده بازی را نگاه میکنم متوجه نکته خوبی میشوم: مردم برای کسی دست میزنند که گیجشان میکند نه آگاهشان!.....ناپلئون بناپارت🌈

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

جان واقعیه عزیزم چیزی نیست همون تلقینه فقط با تکرار بالا

عزیزم نتیجه گرفتی از مورد خاصیش؟

یا کسیو دیدی از دوستی اشنایی؟

اره خودم هم همین حسو دارم ۸۰ درصد قبول دارم😀

چی هس گُل؟

الکیه 

متلا میگه ی مدت طولانی هی به خودت با جملات مختلف بگو موهام چقدر زیبا و بور شده

بعد یه مدت بور میشه 😑ژن تغییر میکنه مثلا 😑😑

بعضیا حرف زدن بلد نیستن کاش حداقل حرف نزدن بلد بودن🙄😒.  من تمایلی ندارم قضاوت های بعضی کاربرا رو درباره خودم بدونم لطفا اگه نظری درباره من و نظراتم دارید برای خودتون نگه دارید حق با شماست نیازی نیست وقتتونو تلف کنین
چی هس گُل؟

ی سری اهنگه

ک بخش ناخوداگاه ذهنت قبولش میفهمه

برات بی مفهومه این چیزایی ک میشنوی

ولی خیلیا جواب گرفتن حتی تغییر رنگ چشم

تلقین و جذبه 

عزیزم نتیجه گرفتی از مورد خاصیش؟ یا کسیو دیدی از دوستی اشنایی؟ اره خودم هم همین حسو دارم ۸۰ درصد ق ...

من خودم اره رنگ چشم دارم کار میکنم و پوست و هوش زبان اره نتیجه دیدم از بعضیاش ولی خیلیا دیدم کامل نتیجه دیدن مهم باوره و مداومت

دنیا پر از تباهیست! نه بخاطر وجود ادم های بد،بلکه بخاطر سکوت آدم های خوب.... وقتی برنامه های شعبده بازی را نگاه میکنم متوجه نکته خوبی میشوم: مردم برای کسی دست میزنند که گیجشان میکند نه آگاهشان!.....ناپلئون بناپارت🌈
الکیه  متلا میگه ی مدت طولانی هی به خودت با جملات مختلف بگو موهام چقدر زیبا و بور شده بعد یه ...

ببین من تو رشتم ژنتیک خیلی داشتم😄تا حدودی رشته ی ارشدمم ربط داره بهش😀

البته ک این اپی ژنتیک ب حساب نمیاد😄ولی واقعا خیلیا نتیجه گرفتن..خیلیاش اصن ظاهری نیست!

من خودم اره رنگ چشم دارم کار میکنم و پوست و هوش زبان اره نتیجه دیدم از بعضیاش ولی خیلیا دیدم کامل نت ...

عزیزم فایل هاشو از کجا دانلود میکنی 

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن❤️😊......‏دختر باید کمرباریک باشه؟ مگه استکانه
من خودم اره رنگ چشم دارم کار میکنم و پوست و هوش زبان اره نتیجه دیدم از بعضیاش ولی خیلیا دیدم کامل نت ...

بسیاررررز هم عالی🤗🤗😍😍مرسی عزیزم

بسیاررررز هم عالی🤗🤗😍😍مرسی عزیزم

خواهش😊

ببین من تو رشتم ژنتیک خیلی داشتم😄تا حدودی رشته ی ارشدمم ربط داره بهش😀 البته ک این اپی ژنتیک ...

نگفتم ب ژن ربط داره 😑😒ارتباط رشتتونم با این موضوع متوجه نشدم

منم رشتم به ژنتیک نزدیکه واسه همین میگم ارتباط و امکان نداره

بعضیا حرف زدن بلد نیستن کاش حداقل حرف نزدن بلد بودن🙄😒.  من تمایلی ندارم قضاوت های بعضی کاربرا رو درباره خودم بدونم لطفا اگه نظری درباره من و نظراتم دارید برای خودتون نگه دارید حق با شماست نیازی نیست وقتتونو تلف کنین
نگفتم ب ژن ربط داره 😑😒ارتباط رشتتونم با این موضوع متوجه نشدم منم رشتم به ژنتیک نزدیکه واسه همین م ...

گفتین ژن تغییر میکنه مثلا😕😕

من حرف خودتونو گفتم!چیز جدیدی بهش اضافه نکردما!

ب هر روی قرار نبست همه قبول داشته باشیم 🙂