2821
2789
عنوان

اینا کافیه؟؟؟؟؟ ..

127 بازدید | 21 پست

ارد. بکینگ پودر. وانیل. پودر کاکایو. پودر نارگیل. مخمر 

همینا کافیه واسه این ک بخوام یه سری کیک و... درست کنم.؟؟ چ چیزاایی دیگه بخرم ک ب کارم میاد. توی خونه باشه لازم میشه. امروز شوهرم میره بیرون بگم بخره.

میخوامت طولانی ،اگه روزکار بذاره😘😘

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

روغن جامد اگه اهل شیرینی هستی. شکلات تخته ای و خامه برا گاناش  

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
بستگی داره چی بخوای درست کنی

مثلا من الان کلی پودر ژله دارم . کرم کارامل،پودر ژله رنگین کمان،پودر ژله پرتقال،توت فرنگی....

ولی هنوز استفاده نکردم😁

-اللهم صل علی محمدو آل محمد:)وعجل فرجهم دوتاصلوات مهمونم میکنین؟♡..
همین کیک و دونات و.... ک توی قرنطینه همخ درست میکنن. من تازه میخوام شروع کنم 

اهان خب حتما حتما سس شکلاتی بگیر واسه تزیینشون عالیه 

-اللهم صل علی محمدو آل محمد:)وعجل فرجهم دوتاصلوات مهمونم میکنین؟♡..
گاناش چیه؟؟؟ ممنون بگم شکلات هم بخره. مرسی 

این سس که رو کیکم اسمش گاناش. بگو خامه و شکلات بخره بعداً طرز تهیه اش سرچ کن  

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...