کسی تجربه استفاده از شربت زینک سولفات برای افزایش اشتهای بچه ها داره؟
دخترم ۲۸ ماهشه و خیلی لاغر و بی اشتها
مقدار دوز مصرفی روزانه این دارو برای این سن چقدره؟
ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃🏃.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد
ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃🏃.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
خانم های هنرمندی که هم میخواین برای دل خودتون کار کنید و هم میخواین درآمد داشته باشید چرا یک سرگرمی برای خودتون ایجاد نمی کنید که هم اوقات فراقت شما رو پر کنه و هم براتون منبع درآمد باشه.
سلام عزیزم دختر منم خیلی لاغر بود ، این شربتا برا بدن بچه لازمه ، سانستول ، زینک ، آهن ولی متاسفانه به اونصورت رو وزن بچه تاثیر نداره ، من با یکی از پزشکا صحبت کردم گفت بچه بدغذا باید مکمل غذای کامل مصرف کنه ، الان چند وقته دارم به تجویز ایشون از بی بی میل و گین آپ استفاده میکنم ، البته منم شربت سانستول میدم به دخترم ...
میتونی اینایی که گفتم رو یا با پزشکش صحبت کنی یا از سایت karen_pharma# مشاوره بگیری