2777
2789
سلام دخترا خوبین؟متاسفانه عصر یه خونریزی زیادی شروع شد براش دکتر گفت شیاف رو هر ۱۲ ساعت کنه بعد دیدی ...

عزیزم نگران نباش انشالله چیزی نیست خواهر منم تو بارداریش دوتا جنین بودن ولی چون یکی تشکیل نشد افتاد به خون ریزی دکتر که سونوگرافی کرد گفت یکی از جنینا پوچ بوده اونه داره دفع میشه انشالله واسه توام اون سه روزا بوده که باعث خون ریزی شده . چون اندازه ساکت با سن حاملگیت میخونه اصلا نگران نباش انشالله تا چند روز دیگه که بریرقلبشم منظمه

نمیدونید دارو چی خورد؟بعداز دارو نمونه برداری از بیضه کردن خانمش باردار شد ؟

داروهاشو نمیدونم ولی شنیدم که مستقیم از بیضه اسپرم برداشتن 

به تمام آرزوهایم یه معذرت خواهی بدهکارم💔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
سلام بچه ها امروز رفتم سونوی سایز تخمک ۱۰ تا فولیکول داشتم که هنوز بالغ نشده و بهم بازم امپول داد ۱ ...

نه عزیزم. روز چندمی؟ اتفاقا خوبه چون هایپر نمیشی. سایزشپد چند بود؟ اگه بهت سینال دادن جاش گونال بخر و بزن. گونال خیلی بهتره

سمانه جون بهش گفتم هر ۸ ساعت گفت نه همون ۱۲ ساعت بزاره.گفت مایعات بیشتر کنه دست شویی فرنگی بره تا دو ...

باشه عزيزم. بايد صبر كني تا دوشنبه عزيزم 

نگران نباش 

فقط بهش بگو اگر لكه بينيش بيشتر شد بهت اطلاع بده حتما. نگران نباش تو سونو همه چي خوب بوده توكل كن به خدا خودش بهترين رو واست رقم ميزنه 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
نه عزیزم. روز چندمی؟ اتفاقا خوبه چون هایپر نمیشی. سایزشپد چند بود؟ اگه بهت سینال دادن جاش گونال بخر ...

عزیزم سایزش همه جوره بود هشت ده دوازده چهارده نه یازده 

بازم بهم سینال داد با امپول عضلانی Hmg یه امپول دیگه هم داد به بازوم بزنم 

روز نهم پریودمه گلم

اخه من شنیدم هر کی ای وی اف کرده ۱۵ تا اینا داشته فکر کردم کم باشه

2804
سلام دوست عزیزم امکان داره بیشتر شه بنظرم چون هنوز باید امپول بزنی

سلام گلم اره عزیزم به جز امپول سینال اف امپول بازو و عضلانی هم اضافه کرد دوباره پنج شنبه برم ببینم چجوریاست 

برام دعا کن گلم

سلام عزیزم سایزشون رو نگفتن بهتون؟ذخیره تون چند بود؟

گلم ذخیره تخمدانم ۱۰.۲ بود تو ازمایشم fsh  نوشته همون ذخیرست درسته؟ 

که دکتر گفت یکم تنبلی دارم 

سایز فولیکولامم همه سایز بود ۱۴ و ۱۲ و ۸ و ۹ و ۱۱

سلام گلم اره عزیزم به جز امپول سینال اف امپول بازو و عضلانی هم اضافه کرد دوباره پنج شنبه برم ببینم چ ...

انشالله پنج شنبه کلی فولیکول تپل داشته باشی 

راستی دکتر برات قرص ویتامینی یا مکملی هیچی نداده؟هیچی نمیخوری الان؟

2805
من چهارشنبه میرم برای عمل پانکچر شما در چه مرحله ای هستید؟

راستش من دوبار رفتم سونو هر دفعه داروهامو بيشتر كرده بازم دكترم گفت چهارشنبه برم سونو راستش خيلي ترسيدم چهارشنبه ميشه روز ١٧ پريودم يعني ممكنه ١٩ يا ٢٠ پانكچر كنن؟ ميترسم بگه تخمكات خوب نيست كلا كنسل كنه من دخيرم كمه واسه همين نگرانم

2801