2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سس بمال روش

میشه دعا کنید به آریام برسم💓 خیلی همو دوس داریم دعا کنید وضع مالیشونم خوب شه کلی گرفتارن💗اینجا سایت تبادل نظر نه تحمیل نظر! وقتی با نظرم مخالفی جنگ راه ننداز  

اگه منظورت این نیمه اماده هاس زیرش روغن بریز و در کل ۵ دقیفه بیشتر زیرشو روشن نکن 

بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست و‌پا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟
 خمیر بگیر.خمیر رشد که بستش مثلثیه خیلی عالیه

چطور میشه مثل بیرون میشه؟

من دلم میخواد پیتزام همچین بافتی داشته باشه

میشه دعا کنید به آریام برسم💓 خیلی همو دوس داریم دعا کنید وضع مالیشونم خوب شه کلی گرفتارن💗اینجا سایت تبادل نظر نه تحمیل نظر! وقتی با نظرم مخالفی جنگ راه ننداز  
عزیزم من از خمیر نون ببری استفاده میکنم عالیه

دقیقا منم اومدم همینو بگم

بازم انتقالم منفی شد😭😭😭                                                ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊
قبلش چند پیس آب روش اسپری می کنیم و یه لیوان آب هم باهاش توی ماکروفر قرار می دیم  فاق العاده ...

چ خمیری استفاده میکنی

چطور میشه مثل بیرون میشه؟ من دلم میخواد پیتزام همچین بافتی داشته باشه

خیلی بهتر از نونای پیتزا میشه

ما میزاریم داخل فر .بعد من یکمی ته ماهی تابه رو خیلی کم روغن میزنم و پیتزا رو میزارم روش که ترد هم بشه

ازین خمیر اماده زخیما بگیر عالیه

حرف نداره

دما فرتم زیاد نباشه

متوسط

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا