2777
2789
عنوان

فوبیا

| مشاهده متن کامل بحث + 20775 بازدید | 113 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من 5 ساله که فوبیا دارم اصلا نمی تونم تو خونه تنها بمونم حتی گاهی وقتی تو اتاق هم تنها می شم می ترسم قبلا ها اصلا تنهایی بیرون نمی رفتم ولی الان بعضی جاها رو میرم خیلی بده خیلی غصه می خورم ........
هستی جون خدا رو شکر که ترست معمولیه و شدید نیست ولی باید مواظب باشی و جلوشو از همین الان بگیری نباید اجازه بدی ترست بیشتر بشه منم اولش همینطوری بودم یعنی فقط میترسیدم ولی به مرور زمان گسترده شد و شدید و تبدیل به هراس و وحشت شد که البته خودم مقصر بودم چون به ترسام اجازه دادم وارد زندگیم بشن الان خدا رو شکر به لطف خدا و کار کردن روی خودم خیلی بهتر شدم و فقط ترس خفیف باقی مونده
عسلی جون چرا گریه !!!!!!!!!!!!1قوی باش
این تاپیک واسه همین درست شد که هر کدوممون بدونیم تنها ما نیستیم که این مسئله برامون پیش اومده خیلیای دیگه هم این مشکلو دارن فقط باید یکم تلاش کنیم تا از بین بره طبق تحقیقات خودم کاملا قابل درمان هست فقط اراده میخواد
بچه ها بهتره هر کدوممون اگه راهی یا تجربه ای داریم اینجا بگیم و با همفکری هم کمک کنیم تا هممون روزی یه آدم کاملا شجاعی بشیم و از هیچ چیز جز خدا نترسیم

من به بعضی موارد اشاره میکنم امیدوارم به دردتون بخوره شما هم اگه راهی به ذهنتون میرسه حتما بگین

اول اینکه ....همونطور که تو پست بالا گفتم اونایی که هنوز ترسشون به وحشت تبدیل نشده و کمه باید خیلی احتیاط کنن چون اگر از همین الان جلوشو نگیرن ممکنه شدیدتر بشه پس راه اول چه اونایی که ترسشون کمه چه زیاد انه که اجازه ندیم ترس توی تصمیماتمون اثر بذاره و وارد زندگیمون بشه از اینی که هست بیشتر نشه

دوم ....تلقین خیلی تاثیر گذاره دائما با خودتون تکرار کنید که شجاع هستین دقت کنین نباید بگین ترسو نیستم باید بگین شجاع هستم این عبارت رو در طول روز دائما با خودتون تکرار کنین

سوم.....اونایی که ترسشون طوریه که میتونن باهاش روبه رو شن مثل ترس از ارتفاع رانندگی حیوانات آسانسور و .... اول توی ذهنتون خودتونو توی اون شرایط قرار بدین چشماتونو ببندین و خودتونو تصور کنید که توی اون شرایط قرار گرفتین در طول روز چند بار این کار روتکرار کنین تا ترستون کم بشه وقتی حس کردین ترستون کمتر شده توی واقعیت با ترستون روبه رو بشین

چهارم ...اگر توی شرایط ترسناکی قرار گرفتین ازش فرار نکنین سعی کنید با کشیدن نفس عمیق و تلقین مثبت ترس رو در وجودتون کم کنید فرار باعث میشه که شما روز به روز ترسوتر بشین

فعلا همین موارد به ذهنم رسید اگه بازم مطلبی یادم اومد براتون میزارم شما هم حتما تجربیات و مطالبتونو برای بقیه بگین