2777
2789
عنوان

فوبیا

| مشاهده متن کامل بحث + 20775 بازدید | 113 پست

فوبیا از اسمش معلومه که ترس واهی هست یعنی شاید اونقدرها هم وحشتناک نباشه ولی ذهن مارو می ترسونه. من از گربه و جوجه خیلی می ترسیدم. جستجو کردم یه فایل صوتی از سجاد زمانی شنیدم درباره درمان فوبیا براتون میذارم شاید مفید باشه . من که انجام دادم جالب بود بصورت ذهنی با ترسهام مواجه شدم و الان یکم حس بهتری به گربه دارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فوبیا چیست - ترس مرضی احساس کردم قلبم در حال انفجار است. گلویم بسته شد و نمی‌توانستم نفس بکشم. د ...

همه اینها برام تبدیل به پانیک شده

گفتند که عاشقی و دیوانه ای!  در باب خیال و خم ابروی که ای؟   گفتند بگو !! به قصد قربت گفتم  سید علی الحسینی الخامنه ای❤
فوبیا از اسمش معلومه که ترس واهی هست یعنی شاید اونقدرها هم وحشتناک نباشه ولی ذهن مارو می ترسونه. من ...

اوه ما یه گربه ازین نانازیا داشتیم خودش اومده بود توحیاطمون اتقدر نااااز بود که نگو کرونا اومد من میترسیدم بچهها مریض بشن شوهرم بردش یه شهر دیگه ولش کرد تو خیابون.ملوس برگرد 😓

گفتند که عاشقی و دیوانه ای!  در باب خیال و خم ابروی که ای؟   گفتند بگو !! به قصد قربت گفتم  سید علی الحسینی الخامنه ای❤
بچه‌ها پسر منم یه قوبیای عجیب و باور نکردنی داره. ترس از دکمه روی لباس!!! از همون اول از لباسهای دکم ...

سلام وقت بخیر

پسر من هم همین مشکل رو داره ۳ ساله هست

لطف میکنید راهنمایی کنید که ایا مشکل پرتون حل شد؟ اگه بله به چه صورت؟