2777
2789

ازوقتی ک قرنطینه شروع شدتوخونه ایم پامونوازدربیرون نزاشتیم صبح هاساعت 7ونیم میره سرکارمن تنهام توخونه تاساعت 6بعدازظهرمیاددوش میگیره وسرگرم اینستاوبازی کلش میشه توجهی نمیکنه بهم بعدش ازگوشی سیرشدمیشینه پاپلی استیشن وفوتبال بازی میکنه وبعدشم خواب ینی تقریبایه ماهه مااوضاعمون همینه انگاریه فیلم وهرروزداری تکرارشومیبینی امشب بهش گفتم لااقل حرف بزنیم باهم بیرون نمیتونیم بریم توجه نکردمنم اعصابم خوردشدوهیچی نگفتم بهش بعدش باهام حرف زدمنم جوابشوندادم وقهرکردرفت تویه اتاق جداخوابیدواقعادارم دیوونه میشم خیلی روزام مسخره وتکراری شده اونم انگارنه انگار😑😒

توام خودتو مشغول کن

ورزشی هنری چیزی

❌من واسم عشقت مرد💔 ❌من واسم خنده مرد💔❌ روز خوش ندیدم بعد تو💔❌من فقط صفر و صدم حد وسطم مرد💔❌من واسم رفیق مرد💔❌قلبم شد قبرستون وقتی کندم توش قبرتو💔❌یه روح شدم من به کل💔❌دستات دیگه دستای قدیم نی💔❌میده بوی غریبه ها رو💔دلم راه رفتنو میخاد....کنارت شب چقد خوبه...یه دل دارم توی سینه همون واس تو میکوبه...دلم موی تو رو میخاد...دلم روی تو میخاد....دلم بوی تورو میخاد😓.....هرکی دره شه سه دره... امشو مه دل غصه دره...چرخ و فلک بازی نده...گومبه مه یار بازیگره...هنوزم بهترین پسر تو این شهری تو.... هنوزم دلم میخاد اون لبای لعنتی تو هنوزم بهترین هدیه ی طبیعی تو هنوزم نفهمیدم چرا باهام قهری تو..هنو هرجا که میرم یه گوشه تنها میشینم هنو هرجایی بی من تاثیرشو میبینم هنو هرکی که میشناستتو تحویل میگیرم هنو اگه بهم بگن واقعا رفتی میمیرم منم هرجا که میرم یه گوشه تنها میشینم هنو هرجایی بی من تاثیرشو میبینم هنو هرکی که میشناستتو تحویل میگیرم هنو اگه بهم بگن واقعا رفتی میمیرم.در واقع بهشت وسط جهنم میدونی بذر رو کاشت....تماشای تو در واقع تماشای بهشته....در واقع بدن تو دستات خودش خانواده کشور و عشقه شدی جام جهانی وسط خونم شدی تنها انرژی که باهاش زنده بمونم در واقع من اصن عاشق اینم با تو توی زندون بمونم....منو دور از همه شهر و مردم کن...❌خَلآص❌

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هی خواهر.من که اصلا باهام رابطه نداره.بخدا به خودمم میرسم باز همونه.همیشه خونم مرتبو تمیزه.خیلی کم پیش میاد نامرتب باشه.همیشه غذا براست.و خودم آشپزی میکنم.خونه داریم بیسته.خودم شاغلم.تاحالا نشده ازش چیزی بخوام ولی باز همیشه بهم غرمیزنه.بخدا فک کنم امشب از غصه سکته کنم

من شوهرم ی وقتایی بهم بی توجه میشه منم ی بار بهش گفتم اکر فکر کردی این راه درسته باشه ولی بذار تهشو بهت بگم همینجوری ک مرد از زنش سردی بببینهدسرش جای دیکه گرم میشع زنم همینه هراتفاقی افتاد بدون مقصرش خودت بودی و باید خودتو سرزنش کنی نه منو الان فقط وقتی بحثمون میشه بی توجه میشه بهترشده ولی بهش ته رفتارشو‌نشون دادم و کلا سکوت مطلق کرد اینو گفتم

نه هنوز😔اگه بچه داشتم ک سرگرم بودم باهاش انقدهرروزاذیت نمیشدم

نه فک میکنی.با بچه بیشتر غصه میخوری.برا من که اینطوری بود.همیشه میگم یه طفلکیو بدنیا اوردم که شاید بهم محبتش بیشتر بشه نشد که بدترم شد

هی خواهر.من که اصلا باهام رابطه نداره.بخدا به خودمم میرسم باز همونه.همیشه خونم مرتبو تمیزه.خیلی کم پ ...

تاپیک اخرمو ببین

شاید باورتون نشع ولی این ایموجی 🙏🏻 برای تشکر کردن و دعا نیست بلکه به معنیع بزن قدشع🔫😹یه عمر هممون ایسگا شدیم😹