2777
2789
عنوان

کی کربلا رفته

720 بازدید | 35 پست

من محرم رفتم برای بار اولم   چند سال هست از خدا می خوام ازدواج کنم با هزار بدبختی رفتم کربلا پیش خودم گفتم بار اولم هست حتما وقتی  زیارت این همه امام دارم میرم دست خالی بر نمیگردم ولی من همچنان هم مجردم و بدتر هم اینکه مطمئن هستم همه هم میدونن که من واسه چی رفتم کربلا   خیلی ناراحتم😭

هر کس بر خدا توکل کند خدا او را کفایت خواهد کرد 

منم ۳ بار رفتم

بهترین جای دنیاست

گلم ناراحت نباش انشالله بزوری زود یه فردلایق وارد زندگیت میشه و تنهاییت رو پرمیکنه.....حتما حکمتیه.....بعضی چیزها رو بزور نمیشه ازخداخواست.....

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم ۳ بار رفتم بهترین جای دنیاست گلم ناراحت نباش انشالله بزوری زود یه فردلایق وارد زندگیت میشه و ت ...

نمیدونم از امام حسین خیلی ناراحتم اگر حاجتم و نده دیگه هیچ وقت نمیرم زیارتش چون من و از خودش رونده 

چطور میشه بقیه خبردار بشن؟ 

منم مجردم دو سال پیش رفتم کربلا 

اصلا هم دعا نکردم ازدواج کنم 

دعا کردم خوشبخت بشم و عاقبت به خیر 

اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»

مگه کربلا بخاطر ازدواجت رفتی شاید براهمین اینجوری شده

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه

اين همه آدم ميرن كربلا با حاجت هاى مختلف. چطور شما مطمئنى كه همه فهميدن؟!! منم مجرد بودم، ٦ بار پياده روى اربعين رفتم. يعنى بايد خجالت ميكشيدم؟ چون همه ميفهميدن يكى از حاجت هام ازدواجه؟!!

اَللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَليِكْ اَلْفَرَجْ
چطور میشه بقیه خبردار بشن؟  منم مجردم دو سال پیش رفتم کربلا  اصلا هم دعا نکردم ازدواج کن ...

خوب برای اینکه من مجرد الان حاجتم ازدواجه و اینکه بعضی ها هم گفتن بهم   تو ازدواج کردی؟

ترشیده شدن و خرد شدن غرورم صلاحه؟؟؟

مگه چند سالت؟

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
نمیدونم از امام حسین خیلی ناراحتم اگر حاجتم و نده دیگه هیچ وقت نمیرم زیارتش چون من و از خودش رونده&n ...

نه دیگه اینطوری نگو.....اماما انقدر مهربونن ک هیچ بنده ای رو ازخودشون نمیرونن....اونا واسطه ان اگه به مرادت نرسیدی حتما صلاحت در این بوده

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...