2777
2789
عنوان

کی کربلا رفته

| مشاهده متن کامل بحث + 720 بازدید | 35 پست
تو جای من نیستی

نه نیستم. شما چه میدونی شاید وضعیتم سخت تر هم باشه.

ببین دوتا راه داری. یا بشینی غصه بخوری جوونیتو حروم کنی آخرشم خدای نکرده با عجله به ازدواج نامناسب کنی یا اینکه برای پیشرفت خودت برنامه ریزی کنی و از زندگیت لذت ببری و اجازه بدی موقعیت ازدواج خودش سر وقتش برات پیش بیاد.

آخه چقدر صبر انقدر غصه میخورم که دیگه شکسته شدم هر دعا توسل و هر کاری که فکرش و بکنی کردم 

از زوایای دیگر زندگی لذت ببر.ضمن اینکه سعی کن نشاط رو حفظ کنی ودراجتماعات حتما شرکت کن و گوشه گیری نکن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی بگم بهت؟  ۲۳خیلی زیاده ؟  مگه سن ازدواج تو فامیل شما تو چه رنجی هست؟

۲۲   ۲۳   من قبلا خیلی زیاد خواستگار داشتم ولی از وقتی بابام ورشکسته شد دیگه خواستگار خوب ندارم  و از این وحشتناک تر این هست که یک سال خواستگار برام نیومده منم روز به روز دارم طراوت و زیباییم و بیشتر از دست میدم از بس غصه میخورم خیلی بده وقتی خودم و تو آینه میبینم

هر کس بر خدا توکل کند خدا او را کفایت خواهد کرد 
نه نیستم. شما چه میدونی شاید وضعیتم سخت تر هم باشه. ببین دوتا راه داری. یا بشینی غصه بخوری جوونیتو ...

من به دو دلیل می خوام اولی رو انتخاب کنم چون یک دیگه طاقت حرفای دیگران و ندارم      دوم هم اینکه واقعا از نظر ظاهار دیگه طراوت قبل و ندارم نمی خوام بعدها مجبور بشم با یکی که سن پدرم و داره یا چند تا بچه داره ازدواج کنم

هر کس بر خدا توکل کند خدا او را کفایت خواهد کرد 
۲۲   ۲۳   من قبلا خیلی زیاد خواستگار داشتم ولی از وقتی بابام ورشکسته شد دیگه خواستگار خوب ...

بیست تا سی سال اوج طراوت و شادابیه و زیبایی 

روز به روز پخته تر و زیبا تر

الان حساس شدی به خاطر وضعیت مالی پدرتون 

شاید چند سال دیگه وضعیتتون دوباره خوب شد و بهترین موقعیت براتون پیش بیاد 

خدا همیشه بهترین ها رو برای بنده هاش میخواد 

یه مدت برو سراغ کاری درسی هنری بزار فکرت باز بشه 

واقعا درک نمیکنم غصه چی رو میخوری

اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»
من به دو دلیل می خوام اولی رو انتخاب کنم چون یک دیگه طاقت حرفای دیگران و ندارم     & ...

اولا که حرف مردم همیشه هست. آدم عاقل برای حرف مردم تره هم خورد نمیکنه چه برسه به تصمیم به این مهمی

ثانیا فکر میکنم این حالت افسردگی و ناراحتی که داری باعث شده فکر کنی چهره ات شاداب نیست. وقتی شاد و آروم باشی میبینی که پوستتم میدرخشه. 

بعدم این ترست جسارتا خییلیییی نامعقوله و از همین افسردگیت ناشی شده. بجای این فکرا روی اعتماد به نفست کار کن.