2777
2789
عنوان

کی کربلا رفته

| مشاهده متن کامل بحث + 720 بازدید | 35 پست
مجرد بودن چه ربطی به شکسته شدن غرور داره؟

بنظرمن که مجردی بهترین هست برگردم عقب مجردمیمونم

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
خوب برای اینکه من مجرد الان حاجتم ازدواجه و اینکه بعضی ها هم گفتن بهم   تو ازدواج کردی؟

قرار نیست هر کی مجرده خواهان ازدواج باشه چرا همچین فکری میکنی 

البته شاید اطرافیان شما زیادی خاله زنک باشن

اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مگه کربلا بخاطر ازدواجت رفتی شاید براهمین اینجوری شده

من اگر امام و واسطه قرار ندم پس چه کنم دیگه وقتی هر کاری کردم 

هر کس بر خدا توکل کند خدا او را کفایت خواهد کرد 
اين همه آدم ميرن كربلا با حاجت هاى مختلف. چطور شما مطمئنى كه همه فهميدن؟!! منم مجرد بودم، ٦ بار پياد ...

قضیه من خیلی فرق میکنه چون همه اطرافیانم به نحوی فهمیدن و اینکه من با اینکه سنم کنه ولی همه کوچک تر از خودم ازدواج کردن یعنی تو جهنم این دنیا هستم

اصلا ناراحت نباش...حکمت داره یقینا.صبور باش.صبور صبور.وحس معنویتوبا توسل با خدا وایمه زیاد کن

آخه چقدر صبر انقدر غصه میخورم که دیگه شکسته شدم هر دعا توسل و هر کاری که فکرش و بکنی کردم 

من اگر امام و واسطه قرار ندم پس چه کنم دیگه وقتی هر کاری کردم 

نیت رفتنت اشتباه بوده نه واسطه قراردادنت

ممکن بخاطراین نیت رفتی ناراحت شدن

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
قضیه من خیلی فرق میکنه چون همه اطرافیانم به نحوی فهمیدن و اینکه من با اینکه سنم کنه ولی همه کوچک تر ...

عزیزم  این جهنم رو خودت تو ذهنت برای خودت ایجاد کردی. وقتی نتونی از مجردیت لذت ببری مطمئن باش از تاهل هم هیچ خیری نمیبینی. چون خوشبختی درون آدمه نه بیرون

۲۳

یاخداااااا ۲۳ میگی ترشیده برو دختر برو اززندگیت استفاده کن عزیزم برو الان وقت خوش گذرانیت

من دوست بودن ازدواجم زود شد الا۲۴ سالم پشیمونم بنظرم بعد۲۵ عالیه

۲۳

چی بگم بهت؟ 

۲۳خیلی زیاده ؟ 

مگه سن ازدواج تو فامیل شما تو چه رنجی هست؟

اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»
یاخداااااا ۲۳ میگی ترشیده برو دختر برو اززندگیت استفاده کن عزیزم برو الان وقت خوش گذرانیت من دوست ب ...

منم نظرم همینه ولی تو وضعیت من نیستی بفهمی چی میکشم