2777
2789
عنوان

سوتی های مراسم ختم یا عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 827 بازدید | 33 پست
من عموم مرده بود دخترش حامله بود داشت گریه میکرد به من گفتن برو دلداریش بده همون جوری که اون طفلک ...

وای خیلی بده آدم واقعا نمی دون چی بگ باز تو خوب بودی من مثل خنگ ها به طرف فقط نگاه می کنم😅

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای خیلی بده آدم واقعا نمی دون چی بگ باز تو خوب بودی من مثل خنگ ها به طرف فقط نگاه می کنم😅

انگاری لال میشدم زر نمیزدم.باباش مرده من میگم عیب نداره😢😅

لایک نکنید عزیزان🌹🙏
شکستن پاشنه کفش وسط قررر دادن😓

😂😂😂😂😀😀😀😀

خدایا.... دریافته ام کسی که می گوید " برایم دعا کن ...".. از روی عادت نمی گوید....! کم آورده است.... دخل و خرجش دیگر باهم نمی خواند... صبرش تمام شده است .... ولی دردهایش هنوز باقی مانده است....!!! مهربانم..!!کاش می دانستی چقدر دردناک است ،شنیدن جمله : "برایم دعا کن..." خدایا کمکش کن .. هنوز هم به معجزه کرامتت ایمان دارد.... یارب! هنگامی که ثروتم دادی، خوشبختی ام رانگیر. هنگامی که توانایی ام دادی، عقلم را نگیر. هنگامی که مقامم دادی، تواضعم رانگیر. انگاه که تواضعم دادی ، عزتم رانگیر....

یه بار تو یه مراسم ختم بودم داشتم میرفتم سر خاک دیدم یه گروه پر پیرزن جیغ زانان و توسر خودشون میزدن و خودشونو روی زمین میکشیدن دارن میان منم که از کوچیک ترین اتفاق خندم میگیره مستقیم اومدم برگردم که آبروم نره تا رومو برگردوندم با سر رفتم تو دیوار وقتی برگشتم دیدم چند نفر دارن بهم میخندن انقدر خجالت کشیدم که دیگه تو هیچ مراسم ختمی نرفتم

يابن الحسن،خـدا کنـد کـه مـرا با خـدا کنـي آقـا،ز قيد و بند معـاصي جـدا کنــي آقـا،دعاي ما به در بسته مي خورد ،ای کاش خودت براي ظهورت دعا کني آقا  ، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ( لا حَولَ ولا قُوَّةَ إلّا بِاللَّهِ العَليِ العَظيم)
یه بار تو یه مراسم ختم بودم داشتم میرفتم سر خاک دیدم یه گروه پر پیرزن جیغ زانان و توسر خودشون میزدن ...

😂😂😂😂😂😂تصورت کردم 😂😂😂😂

خدایا.... دریافته ام کسی که می گوید " برایم دعا کن ...".. از روی عادت نمی گوید....! کم آورده است.... دخل و خرجش دیگر باهم نمی خواند... صبرش تمام شده است .... ولی دردهایش هنوز باقی مانده است....!!! مهربانم..!!کاش می دانستی چقدر دردناک است ،شنیدن جمله : "برایم دعا کن..." خدایا کمکش کن .. هنوز هم به معجزه کرامتت ایمان دارد.... یارب! هنگامی که ثروتم دادی، خوشبختی ام رانگیر. هنگامی که توانایی ام دادی، عقلم را نگیر. هنگامی که مقامم دادی، تواضعم رانگیر. انگاه که تواضعم دادی ، عزتم رانگیر....
😂😂😂😂😂😂تصورت کردم 😂😂😂😂

😂😂

يابن الحسن،خـدا کنـد کـه مـرا با خـدا کنـي آقـا،ز قيد و بند معـاصي جـدا کنــي آقـا،دعاي ما به در بسته مي خورد ،ای کاش خودت براي ظهورت دعا کني آقا  ، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ( لا حَولَ ولا قُوَّةَ إلّا بِاللَّهِ العَليِ العَظيم)
من تو ختم مادر بزرگم هرکي ميگفت خدا رحمتشون کنه میگفتم همچنین شما😂😂😂😂

😂😂😂😂😂😂خدا نکشت

نه بابا یه پیرزن بود تا اینو یه کم به خود شون می یومدن نوحه مادر می خوند تو اوج بچگیم می خواستم برم ...

😅😅😅

این سوتی که میگم سوتی مراسمی نبوده ولی سوتیه زن داداشم باخواهرش دوقلو هستن،اوایل ازدواج که برادرم رفته بوده خونه پدر زنش دیده خانومش داره ظرف میشوره یواشکی از پشت میاد صورتشو میبوسه،بعد همون لحظه خانومش از تو یکی از اتاقا صداش میکنه علی علی😄😄