2777
2789
عنوان

غسل با دعای چهل کلید

33362 بازدید | 52 پست

بچه ها برای رفع مشکلات و بخت گشایی و اصلاح بین زن وشوهر و باطل کردن طلسم شنیدم این کار خیلی جواب میده 

کسی جواب گرفته ؟ 

ینی یه روزی همه چی درست میشه؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دعانویس بیشتراز چهل روزپیش بهم دعا داد باهاش غسل کردم.سوره نور هم نوشت گذاشتم گردنم ولی اثرنداشت.نمیدونم ب دعا ربط داشت یانه اما تو این چهل روز دوتا خاستگاربرام پیداشد که انقد نامناسب بودن راهشون ندادیم.

درخواست دوستی کسیو قبول نمیکنم.                                خدایاشکرت بابت همه چی🌱

من دعانویس بیشتراز چهل روزپیش بهم دعا داد باهاش غسل کردم.سوره نور هم نوشت گذاشتم گردنم ولی اثرنداشت. ...

با چه دعایی غسل کردین با همین چهل کلید ؟

میخوای اینو هم امتحان کن شاید اثر داشت 

من دعانویس بیشتراز چهل روزپیش بهم دعا داد باهاش غسل کردم.سوره نور هم نوشت گذاشتم گردنم ولی اثرنداشت. ...

یکیشون قبلا زن داشت زنش ازش طلاق گرفت پسره شیرین میزنه

دومی هم زن داره هنوز طلاقش نداده میخواست بیاد خاستگاریم!!!!!بقول خودشون چون زنش بچه دارنمیشه میخواد طلاقش بده.اصن باهمچین خاستگارایی وحشت کردم.حس میکنم کارخوبی نکردم ک رفتم پیش دعانویش برابخت گشایی

اثر ک نداشت هیچ.سروکله دوتا خاستگار بسیارنامناسب هم پیداشد که اصلا راهشون ندادیم

درخواست دوستی کسیو قبول نمیکنم.                                خدایاشکرت بابت همه چی🌱

با چه دعایی غسل کردین با همین چهل کلید ؟ میخوای اینو هم امتحان کن شاید اثر داشت 

نمیدونم چ دعایی بود.

یکیشون قبلا زن داشت زنش ازش طلاق گرفت پسره شیرین میزنه دومی هم زن داره هنوز طلاقش نداده میخواست بیا ...

عزیزم پیش دعا نویس نرو اصلا 

اینا اوضاعو بدتر میکنن 

شما یه چله زیارت عاشورا بردار 

روز اول و آخر چله هم با آبی که توش چهل کلید رو خوندی غسل کن 

آبشم دور نریز تو یه تشت بزرگ غسل کن آبش نره تو فاضلاب 

بریز تو باغچه ای چیزی 

انشالله که درست میشه 

من خودمم خیلی مشکلات دارم یکیش همین ازدواجمه 

منم انشاالله انجامش میدم 

روز جمعه یا چهارشنبه چله رو شروع کن 

عزیزم پیش دعا نویس نرو اصلا  اینا اوضاعو بدتر میکنن  شما یه چله زیارت عاشورا بردار  ...

باشه ممنون 

دوستان، منم خواهرم نزدیک چهل سالش بود ازدواج نکرده بود،خیییلی نماز ها، دعاها و... امتحان کرده بود و نا امید از همه جا و همه چی، آخر سر با این دعای چهل کلید غسل کرد یه خواستگار براش اومد، سه سال از خودش کوچیک تر، سالم، مهندس ، خوب و مهربون که آبجیم عاشقشه، الان یه بچه دارن